0 oy
115 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (20 puan) tarafından
Kizlar acil yardım!! Kaç gündür kasintidan duramıyor gece de sık sık uyanmasına sebep oluyor. Doktora gittik Bepanthol sensiderm yazdı fakat o da çok iyi gelmiyor bize çok bir etkisi yok yani. En etkili hemen geçirecek , tamamen yok edecek rahatlatacak krem onerisi olan var mı???
Bebek Ayı 22

6 Cevaplar

0 oy
(26 puan) tarafından
Tamamen yalnızca kortizonlu kremler geçiriyor. Biz oğlumla 5.5 aydır uğraşıyoruz bunun için şu.an Bioderma kullanıyoruz daha iyi geldi bize. Mustela hiç fayda etmemişti ama dediğim gibi tamamen yalnızca kortizonlu kremler geçiriyor 
(730 puan) tarafından
Nerdeyse 7-8 aydır bioderma kullanıyoruz geçirmiyor kremi sürdüğün an iyi bırakırsan aynı
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından

Biz Bioderma atoderm kullanıyoruz. Doktorumuz önermişti günde bir kez banyodan sonra uyguluyoruz. Kuruluk olursa iki kere kullanın demisti.

image

0 oy
(59 puan) tarafından
Biz de 50 günlük bebeğim için la roche posay lipikar baume kullanıyoruz doktor tavsiyesi ile gayet iyi geldi. Bepanthol bize de fayda etmedi 
0 oy
(1,484 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sensiderm ve hamazinc pişik kremini karıştırıp özellikle kaşınan bolgeye iyice yedirecek sürün kasintiyi kısa sürede alıyor. Benim kızımda atopik la roche lipikar baume losyon ve la roche lipikar sydnet vucut şampuanı ile yıkanıyor dokuntu alevlenip iyice kasinmaya başladığında o bölgeye la roche cicaplast suruyoruz gunluk bunlar ve yaklaşık 1 ay düzenli kullanimla vucut uyum sağlıyor.gunde 3-4 defa ile başlayıp sabah akşama döndük yazın akşam yatarken banyo sonrasi losyon kullanıyorum eğer bölgesel olarak ısrarla çıkarsa dokuntu *özellikle dirsekleri tekrarlıyor küçük alanlarda 5 gunluk kortizonlu krem (locoderm)uyguluyorum )sonra losyon devam .

Atopi kremleri her bebege uymuyor biz ilk mustela stelatopia ile başladık olmadı, bioderma atoderm aldik düzelme kat edemedik sonra la roche geçtik bir hayli toparlandı.bu sıcaklarda kremlerde kasinti yapıyor su tutacağı için nemlendirme için bildiğin ter yapıyor.gunde gerekirse kafasini suya sokmadan 3 kez duş aldırıp tekrar losyonluyorum  banyo sampuansiz iyi geliyor.


Bol su ayran yogurt sivi alımına dikkat edin birde
0 oy
(1,484 puan) tarafından

 Kizim 27 aylik , 17-18 aylikken basladi 

image


0 oy
tarafından
Kızımda atopik ciltli doğduğundan beri. Mustela stelatopia kullandık hep. Şükür uzun süredir tekrarlamadı. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 216 göst.
4 Ekim 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Seselein (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,343 göst.
16 Ağustos 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Lalhi12 (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 251 göst.
28 Ağustos 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ssm2 (30 puan) tarafından soruldu
...