0 oy
280 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (6 puan) tarafından

Bunlar ne dir sizce dün kan verdik birşey yok dedi doktor alerji iğnesi yaptı ama geçmedi 

image

image

image

2 Cevaplar

0 oy
(353 puan) tarafından
Bu benekler ne bilmiyorum ama soruyu sorman gereken yerin burası olmadığından çok eminim.

Canım benim el kadar bebenin her yeri dolmuş. Alerji mi böcek ısırması mı hastalık mı Allah bilir ne. Sen gelmiş buraya soruyorsun. 

Gözünü seveyim Bi doktora git. Sıra bulamıyorsan sağlık ocağına git. Sağlık ocağındaki doktor bilmiyorsa acile git. Ama buraya değil de işin erbabına git. 
(6 puan) tarafından
Sen yazdığımı okumuyorsun galiba. Ahkem kesene kadar. Kan verdim birşey çıkmadı alerji iğnesi yapıldı ama geçmedi yazıyor orada gördün mü?
(353 puan) tarafından
Keşke derdim ahkam kesmek olsaydı. Beni boşver de olduğunuz yerde 1 tane çocuk doktoru yoktur heralde. Doktora götür çocuğu. Hatta önceden internetten araştır hastanede ki doktorları. Hangisi hakkında iyi yorum varsa ona götür. Keyfinden her yeri benek benek oldu değil ya.
(62 puan) tarafından
İnsanı neden azarliyorsunuz ya , başına gelen var mı demek istemiş kadın ne var bunda.  Hayır çok sınırın bozuluyorsa yorum yapma milleti de germe bence.  Bu ne saçma üsluptur kardeşim.
(6 puan) tarafından
Senin gibilere çok şey denir de neyse. Ne biliyor gitmediğimi. Ne biliyon ataştırmadığımı. Hiç bir doktor hiç bir yazı annelerin söylediği gibi olmuyor. O kadar düşünmesem evladımı ne buraya yazarım ne doktora götürürdüm.
(6 puan) tarafından
Kendini birşey sanan mertebesinde bunun gibiler. En iyisini bildiklerini sanan. Burada bir hesabın varsa fikir danışmak içindir bunu idrak edemiyorlar. Böyle anca insanlara kötü zihniyetini kusmaya çalışırlar.
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
Gecmis olsun bizde 11 aylik kızımda geçebilir hafta bunlarla uğraştık aynısı çıktı özellikle akşam üzeri artıyordu acilde serum iğne yaptırdık gecti kimisi kurdesen dedi kimi alerji
(6 puan) tarafından
Hiç biri değilmiş. Çok uğraştım bence ama nazardan olmuş sağolsun anneannem anladı

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 146 göst.
0 oy
2 cevap 123 göst.
...