0 oy
118 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (269 puan) tarafından
20 ayligiz sadece gece uyuturken veriyorum ayağımda sallanarak uyuyor. Gece uyanirsa da emzigi verirsem geri dalıyor. Gündüz görmediği sürece istemez. 2 yaşına gelesiye bıraktırmayi düşünüyorum ama şimdiden stresi tuttu. Uykuya geçişi nasıl sağlayacağım ondan önemlisi gece uyanınca nasi uykuya geri dondurecegim onu düşünüyorum. Sözler neler yaşadınız nasıl biraktirdiniz

3 Cevaplar

0 oy
(138 puan) tarafından
Merhaba  ben 2 cocuk annesiyim daha yeni dünyaya  gelen 3 günlük bebeğim  var . 7 yasinda oğlum şuan bende emzik  konusunda çok zorlandım  bırakmıyor du bir türlü  herseyi denedim ama nafile.  En son komşumuz sagolsun emzik salça sürdü ve bebeğime doğru uzattı bebeğim korktu tabi almadı iteledi.  Ve ben eve geçince emzik istedi 4 tane emzigi  vardı onlara da aynı şekilde salça sürüp uzattım oğlum emzige yaklasmadi bir kaç gün taki görümcem bize gelene kadar onunda kızı kullanıyor  du . Mutfağa gittim Bi baktım ağzında emzik onlar gittikten sonra çok ağladı aynı yöntemi defalarca denedim o şekilde bıraktı. 
-Reklam-
0 oy
(667 puan) tarafından
24 aylıgız 1 ay önce kediler vardı camın önünde atıyo gibi yaptım kenarı koydum sonra kızıma dedim pisi pisiler aldı memiyi gitti simdi bazen memi diyo sonrada pisi pisi gitti diyo öyle bıraktı her istediginde kedileri gösterdim oyle inandı :) 
(269 puan) tarafından
Peki uyku aralarında uyanınca nasıl geri uyuttunuz beni asıl endiselendiren bu
(667 puan) tarafından
Memi, diye ağlıyordu pisi, pisi, aldı, diyordum sarılıyordum piş pişliyordym geri uyuyo hemen
0 oy
(91 puan) tarafından

Kardeşim de bırakmıyordu 3 yaşındaydı artık dişleri bozulmaya başlamıştı yani bizde konuştuk sen artık büyüdün emzik eskidi ve pis oldu biliyoruz emziği bırakmak istemiyorsun ama onu oyuncakçıya verip istediğin bir oyuncağı alabiliriz istersen dedik sonra gittik oyuncakçı abiye emziği verdik oyuncağı aldık geldik ve bir daha emzik istemedik tabiki krizlerimiz oldu tabiki saatlerce ağladık emzik demesek de emzik aradık ama atlattık deneyin isterseniz umarım sizde de işe yarar  birde viks kreme sürebilirsiniz sarımsağa felan o şekilde pis oldu diyerek bu dediğimi yapabilirsiniz:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 214 göst.
27 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde SalihaAydın14 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 412 göst.
4 Ocak 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Destan (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
21 Aralık 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Serap123 (585 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
...