0 oy
362 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (72 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kzılar merhaba bebeyim doğmadan önce eşim babasının ismini koymak istedi isimde eski beyenilmeyevek isim hiç deyil hoş bir isim. Bende eyer ismi çekilecekse cagirlacsksa  koyalım dedim. İsmi verdik. Bu arada biz azeriyiz türklerde nasıl denir öyle bi söz yok aslımda şöyle diyeyim oğul diye cagiryorlar gibi, turkce karşılğı yok ya ni öyle farz edinki oğul diye cagriyolar , azeriıerde qaqa diyolar , ara konusmalarda erkekler arasında soylenir birbirne . Şimdi ismi kimse soylemiyo sadece ben ismini soyleyin oyle demeyin yoksa hep öyle diyecekler etrafimda cok kişinin öyle baba dede adı verilen insanların ismini ailedikler soylemiyo . Ne önerirsiz bu durumda ne yapmalıyım resmen pişman oldum isim koydugma
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(47 puan) tarafından
Ben de kizima surekli kizim diyorum, daha adini hic seslenmedim 2 aya yaklasti. Bana yabanci geliyor kendi ismi
(235 puan) tarafından
Adini sürekli söyleyin ki bilsin annesi ilerki aylarda ismiyle cagirdiginizda bakar isim konusunda bende çok korktum ya cagiramasam ya içime sinmezse diye o yüzden aylarca düşündüm bebeğim daha doğmadan ismini kendi kendime tekrarladim öylede alıştık.
(812 puan) tarafından
Ben tam tersi kaynatamin ismini vermedim.Sevdiyim ismi verdim.esim darildi tabi hala adini diyemiyor dargin oglum der.Hic valla dert etmem..Ben uzuleceyime onlar uzulsun.babasiyla zamaninda cok iyi tartismamiz oldu.ben affettim esim icin ama.ismini vermem dedim.Ana babama beddua edenin ismini vermezdim.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 282 göst.
25 Haziran 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Alptuğ'un Annesi (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 419 göst.
14 Mart 2024 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Redgf35 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 180 göst.
0 oy
7 cevap 539 göst.
29 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Hercai (3 puan) tarafından soruldu
...