0 oy
141 göst.
Ek gıda & Beslenme kategorisinde tarafından
Sorum yukarda hanımlar

1 cevap

+1 oy
(8,959 puan) tarafından
Ben bunun temelinde dengeli beslenme olduguna inaniyorum. Mutlaka her gun yumurta ve et tuketiyor. Et dedigim kiyma ya da parca et olabiliyor ama genelde kolay oldugundan kiyma veriyorum. Haftada 2 kez balık vermeye çalışıyorum. Veremedigim noktada balik yagi veriyorum. Balik yagi 1 yasindan sonra verilebiliyor. Her gun mutlaka fermente sut urunu tuketmesine dikkat ediyorum. Her sabah kahvaltida mutlaka peynir yiyor. Oglen ya da aksamlari yogurt veriyorum. Haftada 4 gun bakliyat veriyorum. Her gün mevsim sebzelerinden birini veriyorum. Gunluk kuruyemis yerse de çok faydalı ama ben cok veremiyorum. Yemeklerinde her zaman zeytinyagi kullaniyorum. Kis aylarinda d vitaminini aksatmiyorum. 
(1,484 puan) tarafından
Gayet açıklayıcı olmuş bende aynı şekilde dikkat ediyorum gunluk aktivitelerde enerjisinin daha yüksek olduğunu iyi beslenmenin zihinsel gelişime faydası olduğunu hatta uyku düzeninde olumlu etki yarattığını  ve hastaliklara karşı daha dirençli yada daha hafif geçirmesine faydası olduğunu düşünüyorum.Ama bu durum surekli halde olursa etkili oluyor,beslenme felsefesi gibi düşünülebilir ☺️
(8,959 puan) tarafından
2,5 yasinda, ben aliskanlik haline getirdim. Mesela bizim yemedigimiz cok sebze var ama ona ozel alip pisiriyorum. İnsan alisinca dusenli gidiyor.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 178 göst.
0 oy
0 cevap 36 göst.
0 oy
0 cevap 311 göst.
10 Şubat 2024 4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde ilminur (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 397 göst.
30 Ocak 2024 4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde ilminur (25 puan) tarafından soruldu
...