0 oy
244 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (0 puan) tarafından
Bebeğim 5 ay anne sütü aldı sadece takviye olarak mamaya baslayacagiz Aptamil aldım kabul etmedi büyük ihtimalle kokusundan dolayı ,kokmayan mama varsa önerir misiniz?
Bebek Ayı 5

6 Cevaplar

0 oy
(624 puan) tarafından
Nedem mama takviye
(0 puan) tarafından
Aslında söyle ben sürekli sütümu sagarak besledim kızımı ,şimdi sagdigimda süt çıkmıyor yeteri kadar.emincede ağlamıyor ama yarım saatte bir emmek istiyor doymuyor sanırım yada tam emememiyor.
(624 puan) tarafından
Bn de sadece anne sütü veryrm mama verenlerin daha kilolu kafamı karstyrlar ddm acaba siz neden anne sütünüz olmadığı için mi
-Reklam-
0 oy
(618 puan) tarafından
Mama sevmediyse sevmez kızıma kaç tane denedim istemiyo bşraz daha bekle ek gıdaya geçiceksiniz zaten mama verme boşa ucuzda değiller boşa gitmesin.
0 oy
(354 puan) tarafından
Aptamil tat olarak güzel mama onu yemediyse diğerlerinde yemez gibi geliyor bana sma da deneyebilirsiniz 
0 oy
(23 puan) tarafından
Bebelac oneririm canım benim kizim aptamilide sma yida sevmedi bebelac veriyorum hem anne sutunu destekliyo ama bi ay sonra ek gidaya geciceksiniz zaten vermemen daha iyi olur diye dusunuyorum ama yinede senin kararin :)
0 oy
(242 puan) tarafından
balık yağları var mamalarda aptamilde  var en iyisi aptamil yeni başladıysan ondan almamıştır, biberonde istemiyorlar bazen kaşıklı biberonlarla azar azar alıştırabilirsin
0 oy
(1 puan) tarafından
Benim kızımda 5 aylık biz Bebelac Gold kullanıyoruz ve çok memnunuz istersen onuda deneyebilirsin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,237 göst.
0 oy
3 cevap 1,417 göst.
0 oy
3 cevap 206 göst.
...