0 oy
225 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (181 puan) tarafından
Selam anneler sizlere danışmak istedim, 13 aylik oglum var zaman zaman ısırıyor, tepki vermiyim oyun sanmasin diyorum ama disleri jilet gibi etimden et kopuyor sanki, tanidiklarina yapiyor bunu, durduk yere yaptigi nadir genelde aglarken mizmizlanirken daha cok yapiyor.Basina gelen oldumu acaba, nasil vazgecirebilirim onu bundan?
Bebek Ayı 13

3 Cevaplar

0 oy
(2,469 puan) tarafından
Net bir dille ısırmak yok dedim doktorumuz öyle tavsiye etmişti. Yüzümde hiç bir mimik oluşturmadan ses tonumu değiştirmeden söylüyordum birkaç ay devam ettirdi hep aynı tepkiyi verdim sonra bıraktı. 
(181 puan) tarafından
Canim inan simdi senin yorumunu okurken isirmaya yeltendi, senin dedigin gibi isirmak yok dedim isirmadi cok sasirdim sanirim bu dedigini anlayacak kisa zamanda, devam edicem buna cok tesekkur ederim yardimin icin.
-Reklam-
0 oy
(9,102 puan) tarafından
Azı dişleri çıkıyor olabilir.. Azı dişler başlangıç ve çıkma aşaması biraz uzun sürüyor.
(181 puan) tarafından
Bakiyorum bi kabariklik bisey yok ama dediginizde olabilir tabiki, arkadasin dedigi gibi isirmak yok dedim simdi vazgecti isirmaktan bu taktik ise yarayacak gibi bakalim :) Cok tesekkur ederim yorumun icin
0 oy
(91 puan) tarafından
20 aylık kızdığı zaman babasını ve ısırıyor sonrasında sarılıyor tepki versek de aynı vermesek de. Sanırım kızıp üzüldüğünü o şekilde dile getirmeye çalışıyor.
(181 puan) tarafından
Galiba oyle canim benimkide aglayarak bisey istedigi zaman isiriyor, zamanla gecicek ins.yanliz degilmisim meger bu isirma konusunda :)))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 188 göst.
11 Mayıs 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde ikomu (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 348 göst.
0 oy
3 cevap 161 göst.
0 oy
5 cevap 149 göst.
...