0 oy
182 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (14 puan) tarafından
Merhaba anneler kızım beş aylık iki haftadır kendini kasıyor sıkıyor doktora götürdüm hatta videosunu çektim korkulacak bir şey yok dedi huy edinmistir dedi ama içim rahat değil kıpkırmızı oluyor ellerini yumrup yapıp göğsünde birleştiriyor bacaklarını üst üste atıyor kasıyor kendini yani kucaktayken yapmıyor ama yere bırakınca yapıyor sanki nöbet geçiriyor gibi bu durumu yaşayan varmı çok huzursuzum.
Bebek Ayı 5

2 Cevaplar

0 oy
(8,938 puan) tarafından
Cis ya da kaka yaparken boyle yapiyor olabilir mi? Buyuk ihtimalle nobet degildir ama icinizin rahat etmesi acisindan cocuk nöroloji bolumune gostermeniz daha iyi olur.
(14 puan) tarafından
Aslında tuvalet iletişimi kurmaya başladık ozaman ıkınma oluyor ya ondan sonra mı başladı diyorum acaba öncesi bir şey yoktu çünkü
(8,938 puan) tarafından
Bir sure takip edin. Bir de bu hareketler esnasinda kucağiniza aldiginizda ya da dikkatini cekmeye calistiginizda size tepki veriyor mu?
(14 puan) tarafından
Evet tepki veriyor kucaktayken yapmıyor yere bırakınca yapıyor yerde onunla konuşup oynadığımız zamanda yapmıyor
(8,938 puan) tarafından
Nobet olsa tepki vermez.
-Reklam-
0 oy
(121 puan) tarafından
Video görmediğim için net konuşmak istemiyorum ama benim kızımda 5 aylıkken başlamıştı bebek masturbasyonu.Suan 18 aylık hala geçmiş değil.Sizin anlattığınız şekilde yapıyordu kızımda.İlgisini dağıtın dedi doktor.
(14 puan) tarafından
Böyle bir şey olabilir mi ilk çocuğumda hiç olmamıştı çok şaşırdım
(121 puan) tarafından
Bende çok şaşırmıştım duyduğumda.Ama kaç nörolok kaç pedagog gezdik anlatamam.Siz hemen endişelenmeyin belki değildir.
(14 puan) tarafından
Anladım teşekkürler ben çocuk doktoruna götürdüm önemli bir şey değil dedi benim oğlumda yapıyor dedi ama ben huzursuzum sıkılınca yapıyor sanki dikkat çekmek için bebek arabasıni hiç sevmiyor orda yapıyor kucağıma alınca duruyor
(121 puan) tarafından
Bebek arabası,mama sandalyesi ara kısımları tahrik ediyormuş biz aylarca hayatımızdan çıkardık bunları.Bu olayın başlaması ya psikolojik ya da fiziksel nedenlerden dolayı başlıyormuş.Evet benim kızımda yalnız kaldığında ya da sıkıldığında yapmaya başlıyor.
(14 puan) tarafından
Daha çok küçük bebek arabasız dışarı çıkmamız zor tuvalet iletişimi kurduk ondan mi acaba kucağımda tutup yapıyordu çünkü psikolojik ne olabilir ki
(121 puan) tarafından
Pedogogun bize ilettiklerini yazıyorum.Bebekler yalnız kaldiklarinda yani bu uzun bir süre olmayabilirmis.Atiyorum siz bulaşık yıkarken çamaşır asarken yalnız kaldığında kendi iç dünyasına dönüyormuş.Bu davranışla kendini rahatlatıyormus.Bunu her çocuk kesfetmeyebilirmis.Gelisiminin bir döngüsü olduğunu normal olduğunu söylediler.
(14 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz sağolun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 352 göst.
31 Ekim 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mervekilincc (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 307 göst.
...