0 oy
340 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (140 puan) tarafından
3 aylık bebekleriniz ne kadar sıklıkla emiyor, uyku düzeni nasıl ve uyanık kalma süresi ne kadar iki emzirme arası

4 Cevaplar

0 oy
(253 puan) tarafından
O kadar berbat bir halde ki. Kolik bitti gibi derken süt alerjisi şüphesi çıktı. Krizlerimiz bitmiyor. Emmek istemiyor, biberon da istemiyor. Uyku normalde de pek yoktu. Şimdi çok daha zor. Gündüz parça parça toplasam 2-2,5  saat belki uyuyordur. 

Çok yıprandım bu süreçte. İşimiz zor. 
(140 puan) tarafından
Aynı haldeyim yıprandım. Uyumuyor sürekli mızmız çok üzülüyorum beş dakika uyuyup kalkıyor . Doktor kontrolümüz vardı dün. Doktor diyor ki gece uykuya geçiş saati kaç :⁠-⁠! Yok öyle bir saat biz mi böyleyiz acaba herkesin uyku saati mi var
-Reklam-
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Valla benimki aklına geldikçe emiyor. Ben anlamadım bu işi. Yeni doğduğu için öyle olur sonra o aralar uzar dediler benimkisi daha öyle olmadı. Her aklıma heldikce, her acıktıkça emiyor. Emsin şikayetçi değilim tabi ama ne bileyim bu aralar ne zaman açılacak anlamadım. Gece uykusuna 11-12 arası gece uykusuna yatıyor. Sabah 5-6 gibi emmeye uyanıyor.En uzun emmedigi süre bu. Sonra emiyor uyuyor tekrar.8-9 gibi uyanıyor. Sonra biraz işte yarım saat 40 dk gibi uyanık kalıyor. Sonra yine emiyor uyumak istiyor. Bu arada her uyurken ya da uyandığında emmek istiyor. Gündüz uykuları 20 dk yarım saat falan.nadir 1-2 saatte uyuduğu oluyor. Tek sıkıntı sürekli kucağımda dibimde olmak istiyor. Yavaş yavaş alıştırıyorum pusetine koyuyorum iş yapiyorum. Yere bir şey serip onu yatırıyorum. Önce daha kısa duruyordu gün geçtikçe biraz daha duruyor gibi 
(140 puan) tarafından
Aynen hem uyandığında hem uyurken emmek istiyor arası yarım saat olsa bile
0 oy
(465 puan) tarafından
Benimki kafası estikçe emiyor her yarimsaatte bir 5 dakika memede o kadar kötü yanı 4 aylık olduk hala aynı şu aralar uyumuyor atak donemindeyiz herslde gündüz uykusu yok yani bakalım inşallah geçer merak etmeyin çoğu kişi bizim gibi :)
(140 puan) tarafından
Ya çoğu kişi işe başlıyor 3 aylıkken bizim durduramadığımız bebeği bakıcı nasıl durduracak onu çok merak ediyorum
0 oy
(336 puan) tarafından
Eskiden takintiliydim saat dakika tutardım ilk çocuğumda ikincisinde hiç böyle bir şey yapmadım piskoloji bozuyor böyle seyler. Bebek istedikce emziriyorum. Uyku saatine hiç bakmiyorum uykusu gelince gozunu ovaliyor zaten. Bunları sürekli ilk cocugumda yapıyordum aşırı takıntılı yapıyor insan cocuguna odaklanamiyor.
(140 puan) tarafından
Evet öyle oluyor ama ben doktor kaç kez uyuyor kaç dakikada emiyor cişli bez sayısı gibi soruları için takip ediyorum biraz. Bir farklılık olursa söyleyebileyim diye.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 200 göst.
8 Mart 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Rüzgarboy (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
19 Şubat 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Oz (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
17 Ekim 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Bjbj (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 137 göst.
19 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Merve3561 (36 puan) tarafından soruldu
...