0 oy
439 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (31 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar bir arastirma yaotim erkek bebek yada kiz bebegi kendimiz bekirliyebilirmiyoz diye kiz icin adwt gununden once iliski erkek bebek icin ise adet olana kadar iliski oneriliyo acaba boyle birsey varmi yani merak ettim 
Bebek Ayı 9
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevaplar

0 oy
(51 puan) tarafından
Bende  biraz araştırdım Allah ne derse o oluyor :) 
-Reklam-
0 oy
(250 puan) tarafından
İnanmış olmanıza inanamıyorum   .  Böyle bir şeyin olabilirligi olmuş olsaydı herkes istediği cinsiyeti doğurabilirdi.  Rabbım neyi nasip ederse o olur . 
0 oy
(1,065 puan) tarafından

Erkegin x tasiyan spermi dölenirse kiz y tasiyan sperm dollenirse erkek. 


Ben bikac yerde okumustum soyle ki. X spermler disiler yavas hareket ediyor yumurtaya yavas ulasiyorlar ulasiyor ancak gucluler gec ölüyorlar uzun sure canli kalabiliyorlar . Y spermler yani erkekler hizli hareket ediyorlar ama cabuk ölüyorlar .

30 gunde bir adet ilan kisinin yumurtlama gunu 15. Gün asagi yukari hesapla. 13.14. Gun iliskiye girildginde iceride  erkek spermler yumurtlama gunune kadar yani 15. Gune kadar ölecek. 15. Gun Yumurtlama oldugunda iceride canli kalabilen x ler yani disiler kaldigi icin yumurtaya ulasıp yumurtayi dolluyir.    Eger yumurtlama gunu ve sonrasindaki gun yani 15. Yada 16. Gun iliski olmus olursa. Erkek olan y ler hemen hizlicana kosa koşa gidip hemen yumurtayi bulup dolluyirlar x ler yavas hareket ettigi icin yumurtaya once erkekler ulasiyor hizlilar diye. 


Yani ozetle yumurtlama gunu oncesi iliskiye girildiginde yumurtlama olana kadar disi olan spermler canli kaliyor  dolleniyor ve kiz bebek oluyor . Yumurtlama gunu ve sonrasi iliaki ikurda hizlica erkekler hemen yumurtaya ulasip dolleyiveriyorlar erekk bebek oluyor. 


Dogru yada yanlis benim ikisi de bu sisteme gore tuttu. Kizimi yumrtlama oncesi iliskide oldu cunku yumrutlama zamanindan sonra ikiski yasamamistik. Oglanda kaza kursunu koca ay boyunca bir kez iliski oldu o ay sehir disindaydi esim bir gun musait durum oldu o gun de yumrutlama gunummus tam iki adet gunumun ortasi. Kaza kursunu demek iceriye kacti gericekilmeyle korunuyorduk hamile kaldim . Erkek oldu yumurylama gunu hizlicana gidip dollemis :)

(31 puan) tarafından
Yumurtlama gunu dedigin sey oluyo dime canim mesela bende takip ediyorum onu diyoki bugun hamile kalma olasigin var ogun girmiycem yani degilmi
(1,065 puan) tarafından
O gun gircen yumurtlama gunu en yuksek tutma olasiligi olan gun yani o gun en cok hamile kalma sansi yuksek.
(31 puan) tarafından
Biz ondan once ikiskiye giriyoruz ama dime o gun girmiyorus
(31 puan) tarafından
Pardon ogun giriyorus
0 oy
(3,541 puan) tarafından
Tabi canim zaten spremden gelen xy kromozonlari senin adet öncesi ve sonrasina gore kendini ona gore atiyor :D Allah askina rahat bırakın şu kromozonlari :D
...