0 oy
312 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (6 puan) tarafından
Merhabalar bebeğinize rotavirüs aşısı yaptırdınız mı herhangi bir yan etkisi oldu mu? Doktorumuz besin alerjisi olan bebeklerde temkinli yaklaşıyoruz bu aşıya dedi. Bebeğim 11 haftalık henüz herhangi bir besine alerjisi var mı bilmiyorum ki!! 

4 Cevaplar

0 oy
(3,583 puan) tarafından
3 ve 5 aylikken yaptirdik herhangi bir yan etkisi olmadı. Eger besin alerjisi olsaydı zaten emzirdigin zaman sutten ona geçip alerjik olarak belli ederdi. Sut alerjisi vs ondan bahsediyordur. Ek gida almayan bir bebekte nasil bir besin alerjisi bekliyorsun canim?
(6 puan) tarafından
İlk haftalarda laktoz alerjisi var demişti kestim bütün süt ürünlerini düzeldi ama hala bir sürü besini tüketmiyorum. Tabiki aşı olması gerekiyor ama acemilik mi dersiniz hep tereddüt ediyorum
(3,583 puan) tarafından
Anladim canim biraz araştırma yaparsan bence yapılmaması gerektiğini gösterecek bir durum yok. Allah korusun asi olmayıp ağır geçiren bebekler var. Riske atmamak lazım.
-Reklam-
0 oy
(859 puan) tarafından
İlk dozu üç aylikken yaptırdım.  İkinciyi ağustosta yaptiricaz . Bı yan etkisi olmadı hafif kabız olur gibi oldu sadece karnı gurulduyordu.  Günde 4 kere falan yapar oğlum bı kere yapmıştı . 
0 oy
(3 puan) tarafından
merhaba benimde bebegimde çoklu gıda allerjisi var sadece süt allerjisi olmuyo malesefki çoklu gıdada yumurtada olmuyo kuruyemiş dahi tüketemiyosunuz  yani süt allerjisi var evet ama digerlerinede var ben 2 doz rota aşımı yaptırdım 3 dr sordum hatta ikna olmak için bunlqrdan biride çocuk imunolojiydi hepside yaptırmamı söyledi ben bir sıkıntı yaşamadm 
0 oy
(440 puan) tarafından
2 dozunuda yaptırdım hiç bir yan etkisi olmadı sıra menenjitde

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 318 göst.
0 oy
5 cevap 612 göst.
0 oy
7 cevap 266 göst.
2 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mısmussss (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 256 göst.
30 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mihraberen (69 puan) tarafından soruldu
...