0 oy
191 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (46 puan) tarafından
Anneler meraba bebeğim 48 günlük bi kaç gündür kakasını yaparken zorlanıyor ama kabızda değil biogaia bagırsak düzenleyici ile sab simplex gaz damlasını kullanıyoruz  anne sütü alıyo huzursuzlanınca emmekte istemiyor sürekli ağlıyor hiç bişey fayda etmiyor ne yapabilirim aynı durumu yaşayan varmı
Bebek Ayı 48 günlük

3 Cevaplar

0 oy
(80 puan) tarafından
Aynısını yaşıyorum kabız değil ama kakasını ve gazını cikartamiyo bir türlü . Bazen öksürükten bianda gaz cikariyo felan. Damla feln kullandım hiçbir işe yaraamdi bende. Instagram'da Ebe tülin diye bırisi var . Ona sordum . Bebekler dedi ikinmayi bilmedikleri için kaka yaparken gaz yaprkn ağlayarak çıkarmaya çalışırlar dedi. Zamanla ikinmayi öğrenirlermis . Kolik bir bebek değil benimki aslında ama kaka ve gazını yapamyo çok agliyo. Bende oyuzden dediğini mantıklı buldum açıkçası. Ilık duş felan iyi geliyo benim oğluma 2 buçuk aylığız. Eskiye nazaran biraz hafifledi. Ha bide benim oğlumun kendim farkettim emzirdigim için domates, patlıcan , patates bu üçüne karşı bı hassasiyetimi var alerjisimi anlayamadım. Bunları yediğim gün ağrı derecesi 3 se 10 oluyo resmen. Yeni farkettm bununda ne zaman yesem akşamına yada sabhina ne uyuyo ne duruyo. 
-Reklam-
0 oy
(3 puan) tarafından
Saf zeytin yağ ile kulak çöpüyle poposunu uyarıyorum içine sokma tabiki yağa batır poposunun kenarlarına sür hemen yapıyolar ben çareyi öyle buldum yoksa ıkınmayı bilmiyo zorlanıyo karnı şişiyo emmek istemiyor.
0 oy
(396 puan) tarafından
Yeni doğanlar kakalarinı biriktirip yapmaya çalışıyorlarmış ondan olabilir 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 137 göst.
4 Ocak 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde D.horzum (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,072 göst.
0 oy
5 cevap 151 göst.
0 oy
6 cevap 243 göst.
13 Mart 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aynurr123 (9 puan) tarafından soruldu
...