0 oy
72 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (31 puan) tarafından
Parkta salıncak lara birisi binse ağlar bütün hepsi onun gibi davranıyor misafir geliyor oyuncakları asla vermez neyi alsalar geri alır ne yapmam lazım acaba bu şekilde bir yere gidemem çünkü ağlamaya başlıyor ve sonunda birinden dayak yicek :) 

1 cevap

0 oy
(3,806 puan) tarafından
Davranisi cok normal. Suan gunes onun icin doguyo sadece :) 

Benmerkezci donemde gelisim olarak.3 yasina kadar surebilir. 

Tabi ki siz dogru olani guzellikle anlatin. Ama suan yasina uygun tepkiler veriyo.

Benimki de 21 aylik ayni. Aglamasi yok ama birisi oyuncagini alsin,parkta salincaga binsin kizar ,sinirlenir.
(31 puan) tarafından
Ya mesela solunda salıncak boşaldı hemen iner ona koşar başkası binde oturup ağlar 6 salıncak var ama hepsi onun bugün misafir geldi oyuncakları vermedi çocuk çok ağladı eve gittiler ve 22 aylık anlatsam anlamyacak ne yapacam bilmiyorm  buzdolabın önünde bir şey ister her şey onun yemiyor yere atıyor en son ama illa alacak bir şey
(3,806 puan) tarafından
Aynisini salincakta benim bebegimde yapiyo. Bosalana gecer. Bi ona bi ons biner. Birisi binince razi gelmiyo bana sikayet ediyo kendince. Bende onlar abi/abla/arkadas binebilir diyorum. Benim bebegimin normalde de cok aglama huyu yok. Aglayinca da cok igilenmem haksiz yere agliyosa sebebini aciklarim aglayabilirsin falan derim.
Bi kac tane sevdigi oyuncak var misafir gelince onlari vermez. Bende misafire baska sevmediklerini veriyorum oyle idare ediyoruz. Zaten cok bi yere gitmiyoruz cok gelenimiz de olmuyo.
Bizim de buzdolabinda ayni, tabaga meyve koyariz hepsini ister eline alir yemez bi isirik alir saga sola atar. Boyle boyle buyuyecekler :)
(31 puan) tarafından
Yaa demek hepsi aynı bunların idare edecez ben kalıcı olarak paylaşmaz diye korktum
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...