0 oy
182 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (43 puan) tarafından
Daha 15 günlük ama doyduğunu anlamıyorum ve kiloda almıyor hastaneye gittiğimde aynı kilo da ayrıca emzirirken bile hemen kakasını yapıyor günde 6 7 bez değişiyorsam hepsinde kakasını yapmış olarak değişiyorum ondan mı kilo almıyor emziriyorum sütü mü sağıp biberonlada veriyorum kilo alması için ne yapmalı 
Bebek Ayı 0

3 Cevaplar

0 oy
(319 puan) tarafından
Canım kakasi içinde kalsa kilo almış sayılmaz. ki doyuyor ki kakası var. Çocuklarin sağlığını kiloyla bagdastiramazsiniz. Çocuğun gayet sağlıklı başınıza iş ariyorsunuz.
(43 puan) tarafından
Doyduğunu ordan anlayabiliyormuyuz yani benşm ilk bilmediğimden soruyorum
(319 puan) tarafından
Kesinlikle anlarsın. Mesela sağlık ocağına gittiğinde de eğer AA az kilo almış aaa boyu uzamamis bilmem ne cümlelerine maruz kalırsan korkma. Çünkü bu çocuklar bu toptan kesilmiyorlar. Fabrikadan çıkan makinada değiller. Çocuğun güzelce uyuyor ağlama krizleri yok emiyor ve altı temizse. Sık sık tuvalete de çıkıyorsa senin çocuğun milyonlarca çocuktan daha sağlıklıdır. Allah böyle de olmayı nasip etsin :)
(43 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(847 puan) tarafından
Günlük 5-6 dolu cisli bez doydugunjn göstergesidir . İlk günler çok kaka yapar sonraya doğru azalıyor.  Emdikten sonra huzurluysa aranmiyorsa doyuyordur.  Kilo alımı da aylık takipte Dr sorabilirsin . Zaten her kontrolde cisli ve kakali bez sayısını soruyorlar.  Kilo alımı az ise mama başlayalım falan diyorlar . 

Beni emzirme danışmanına yonlendirmisti dr kilo alımı yavas diye . Sütüm var diye mama ya gerek duymadık.  Zaten iciremedim de doydugu için mamayı kustu tükürdü 
0 oy
(127 puan) tarafından
İnsan endiseleniyor haklısınız,günde 5,6 cisli bez aliyorsaniz doyuyordur diyo doktorlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 468 göst.
0 oy
8 cevap 671 göst.
0 oy
3 cevap 395 göst.
...