0 oy
150 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (307 puan) tarafından
Merhaba sevgili anneler 14 aylık bebeğim var kabızlık problemi yaşıyor ne yapacağımı şaşırdım önerileriniz nelerdir Bir de bebeklerin kabızlıkta kullanılan fitilleri varmış bildiğiniz bir fitil markası var mı

7 Cevaplar

+1 oy
(82 puan) tarafından
Canım zeytinyagi ısıt. Ver çok faydalı kabiza
-Reklam-
+1 oy
(967 puan) tarafından
Tam mevsimi kayısı erikle meyve suyu yap içsin
+1 oy
(1,465 puan) tarafından
Dulcosoft verdi bize doktor. 1 aya yakın kullanınca kabızlık sorunu tamamen geçti. Ondan önce baska doktor duphalac şurup vermişti o daha kötü yaptı. Çok gaz yapıyor
+1 oy
Profil image (493 puan) tarafından
Dulcasoft şurup önerdi doktorumuz .1 şişeyi bir dikişte içse bile zararı olmaz bitkisel dedi.kabizlik döneminde birkaç gün düzenli kullanınca faydasını görüyoruz .

Valla gliserin kansuk fitil aldık bildiğiniz vazelinin fitil hali, çocuk ikinip fitili çıkartıyor evet ama arkasından kaka gelmiyor yani... Ne yaptıysam olmadığı bir anda hacı şakir sabunu fitil gibi yumuşatıp attım peşine çıkarttı şükür, ağlamadı çok rahat çıkarttı.onerilmedigini biliyorum ama hiçbir ilaç fitil şurup fayda etmemişti....

Ben belki 8 ay hergun kayısı püresi kullandım... gün kurusu kayısı alıp kaynatıp suyuyla blender yapıp kaynar kaynar kavanozladim sürekli yedirdim.cocuk bıkmış artık tadını alınca kaçmaya başladı bıraktık ama çok zaman kurtarıcımız oldu .

Kabızlık sorunu genelde böyle devamlı oluyorsa beslenme şekillerine çok dikkat etmek lazım 
+1 oy
(863 puan) tarafından
Taze kayısı ,karpuz tuketın gun ıcınde. Oğun dısında ekmek poğaca vermemeye dıkkt edın . Makarna pılav azaltın .beslenmede once sebzelerden salatalardan baslayın.
+1 oy
Profil image (134 puan) tarafından
Ah bizde çok çektik kabızlıktan. Kefir vermeyi deneyin. Bizde işe yaradı. Kefiri mayaşayıp içine tatlı çilek karıştırın. Öyle içiyorlar. Denemek isteseniz de bir kereliğine  hazır meyveli kefir verebilirsiniz. Hemen faydasını görürsünüz. Şurup malesef ilk zamanlarda işe yarıyor sonra yaramıyor hiç başlamayın. 
0 oy
(273 puan) tarafından
Allah kolaylık versin o kadar kötü bir şey kabızlık oğlumda çok çekti kabızlıktan bize duphalak şurup vermişti o iyi gelmişti.  Bi sorun isterseniz doktora. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 314 göst.
0 oy
4 cevap 127 göst.
2 Mayıs 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Tm (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
28 Temmuz 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Derya01 (8 puan) tarafından soruldu
...