0 oy
236 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (71 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebeğim iki buçuk aylık gündüz memeyi reddediyor emmek istemiyor birturlu düzelmedi gece de uykusu çok dağılmadan veriyorum yoksa yine tutmuyor‍♀️ birde bir kaç gündür çok huzursuz sohbet ediyorum ses çıkaran oyuncaklar fln kullanıyorum kucağıma alışacak diye çok almak istemiyorum ki alsam da sakinleşmek zor oluyor salliyarak durdurabiliyorum ne yapmalıyım 
Bebek Ayı 75 günlük
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(1,137 puan) tarafından
Bebeğinizi bol bol kucağınıza alın. Bebek kucakta büyür. Bakayım yaşlıya konuya komşuya. Kucağınıza alın, huzur verin. Kolunuzu alsın
-Reklam-
0 oy
(2,180 puan) tarafından
Bebek kucakta buyur, kucaga alisma durumu diye bisey yok. Dogasi geregi zaten bebek kucak ister. En rahat sakinlesecegi yerde kucaginiz. Bol bol sarip sarmalayin. Buyuyunce istesenizde gelmiyor.
0 oy
(117 puan) tarafından
Benim bebeğim de öyleydi şimdi 5 aylık oldu. 2 ve 3. Aylarda meme reddi oldu emmek istemezdi uykuda emzirirdim . Sağlık ocağındaki ebe bunun çok normal olduğunu söyledi bu aylarda meme reddi olur ama düzelir sen sık sık teklif et , emzir dedi sakın emmiyor diye bırakma çünkü düzelecek dedi . Gerçekten biraz uzun sürdü ama son 1 aydır da memeye düştü sürekli emmek istiyor uzun uzun emiyor.  Yani geçici bir durum inşallah sizinki de geçer . 
(71 puan) tarafından
İnşallah ya bu günlerin geçeceğini düşünmek bile güzel teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 502 göst.
2 gün önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Eylemm04 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 261 göst.
0 oy
4 cevap 229 göst.
0 oy
5 cevap 276 göst.
11 Kasım 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Hüma0263 (75 puan) tarafından soruldu
...