0 oy
141 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (67 puan) tarafından
Hanimlar merhaba 1.5 yasinda bebegi.le ilk kez tatile gidecegiz deniz mayo bezmi kullanmaliyim mayomu hangi marka nasil mayo onerirsiniz bide normal simitlerdemi yada ustu golgelikli simidler var onlardanmi alsam sizler neler kullandiniz tavsiyelerinize ihtiyacim var

4 Cevaplar

0 oy
(482 puan) tarafından
Gölgelikli simitleri çocuklar binmek istemiyordu yani etrafımda gördüğm kadarı ile. 

Oğlum simit olayını suya dokunamadıgı için pek begenmedi birdakine can yeleği tarzında olan bir sey düşünüyorum. Oglum suyu seviyor ve özgür olmak istiyordu sürekli. 

Birde tatilde deniz mi havuz ? 

Ben denize boşyere mayo beze para vermedim cunku mayo bezler çiş veya kaka tutma özellikleri yok. Tam koruumalı mayo aldım zaten kakasını yaparken belirti veriyor çiş ise zaten denizde oldgumuz için sorun olmadı hemen duş aldırdım.. mayo bezde olsa aynısı olacaktı .. 
-Reklam-
0 oy
(667 puan) tarafından
Gölgelikli, simit aldım trend yoldan bide prima mayo bez kullanıyorn
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Sakın normal bezle denize sokmayın onlar acayip şişiyor. Mayo bez olmalı. Bide gölgelikli olanlardan almazsanız başına güneş geçebilir hava çok sıcak. Sadece şapka korumayabilir. Güneş kremini de unutmayın. Havuzların da temizliğine dikkat etmek gerek. 
0 oy
(1,464 puan) tarafından
Gölgelikli alacaksanız iyi bir şey almanız lazım. Onlarda 2 bin TL den başlıyor. Geneli sadece bacakların gireceği şekilde. Bebeğin başka bir yeri suya değmiyor yani. Aynı zamanda onlarda dengede kalamıyorlar. Benim tavsiyem gölgelik siz külot şeklinde oturma yeri olan simitlerden almanız göğüs kısmına kadar suyun içinde oluyorlar. Toyzshoptan 180 TL ye almıştım. Zaten bebekler pek sevmiyor simidi belki hiç durmayabilir içinde. Benim kızım hep kucakta durdu mesela simitte durmak istemedi. Seneye de kolluk alırsınız zaten. Primanın mayo bezini kullandık gayet iyiydi. Normal bez şişer suda. Birde mustelanın güneş kremi çok güzel. Ama aile boy olanı değil. Sadece bebekler için olan var. Birde 12 ve 4 arası bebeği havuza denize sokmayın güneşe çıkarmayın. Saat başı güneş kremi sürün. Sürdükten 20 dk sonra güneşe çıkarın. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 134 göst.
0 oy
7 cevap 557 göst.
19 Şubat 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Büşracbn (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 375 göst.
26 Haziran 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ayyse (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 258 göst.
18 Haziran 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ayyse (86 puan) tarafından soruldu
...