0 oy
295 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (83 puan) tarafından
Bebeğim 50 günlük banyo yaptığı gün uyumuyo herkezin çocuğu banyo yapınca uyur benimki niye uyumuyo

6 Cevaplar

0 oy
(42 puan) tarafından
Benimki de öyle genel bir uykusuzluğu var banyo yapar yorulur uyur dediler aksine banyo yaptığı gün daha bir huzursuz bilen biri belki yazar (8 aylık)
-Reklam-
0 oy
(1,078 puan) tarafından
Entersan Bende ufakken uyumasa du bi banyo yaptirim belki mayisir derdim. Hala oyle huysuz olduysa dur bi suya sokim

Cikarim rahatlasin derim.  Banyo suyu cik sicak cok soguk olmasin.  Sampuan yada sabin belki gozunu yakio  belki kulagina yada burnuna genizine su kacio rahatsiz oluo banyo sonrasi.  Bunlara dikkat etmeye calis bakalim
0 oy
(12 puan) tarafından
Bende ilk zamanlar ne zaman yıkasam uykusu kaçardı sonra fark ettim ki az da olsa su yutuyor o da gaz yapıyor her banyodan sonra gaz çıkarmaya başladım ağlaması kesildi ama hala asla gece yıkamam enerji doluyor her çocuğun bünyesi farklı 8 aylık hala değişmedi
0 oy
(1,837 puan) tarafından
Benimkide uyumazdi hayran oluyordum uyuyan bebeklere taki 14 aylıkken gece beslenmeyi kestim şükür uyku varmış dedim
0 oy
(309 puan) tarafından
Benim bebeğim de öyleydi cok şaşırırdım rahat uyusun diye banyo yaptırırdım ama  asla uyumaz uykuya direnirdi uzun bir süre böyle devam etti büyüdükçe normale döndü.. 
0 oy
(288 puan) tarafından
Kovaya su doldurup sadece vücudunu sokup 5 dk bekletip yatırmayı deneyin bi isterseniz. Eğer öyle de uyumazsa kendi yapısı öyledir. Uyursa da demekki su kaçıyor kulağına veya burnuna ağzına. Biz dikkat etsekte bazen kaçırıyoruz suyu güzel anne. 
...