0 oy
208 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (67 puan) tarafından
Kızlar oğlum 15 aylık 2 yaş sendromu şimdiden başlar mı sürekli huzursuz sürekli itiraz ediyor ağlıyor ne kucakta ne yerde hiç durmuyor yemek yemiyor üstünü giyinmek soyunmak istemiyor herşeye ağlıyor vurmaya ısırmaya başladı uyumak istemiyor uyuyunca kalkmak istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım bunlar 2 yaş sendromu belirtileri mi?

4 Cevaplar

0 oy
(1,422 puan) tarafından
Bizimki de öyle.. 15 aylıkken başladı şu an 20 aylık devam ediyor 
(67 puan) tarafından
Nasıl başa çıkıyorsun nasıl bir yol izliyorsun
(1,422 puan) tarafından
Valla o dağıtıyor ben topluyorum ağladığı zaman kendi haline bırakiyorum 5 dk içinde susmazsa kucağıma alıyorum dikkatini başka yöne çekiyorum ablası da var kresten gelince oynuyorlar çoğu zaman kavga dövüş oluyor :) ne yapalım canları sağolsun parka da gidiyoruz yorulunca güzel uyuyor :D
-Reklam-
0 oy
(868 puan) tarafından
19 aylık bizimde böyle hatta dahası . Kafayı yicem artık az kaldı valla 
0 oy
(387 puan) tarafından
Benim kızım da 16 aylık , iş yaptırmıyor, sürekli ağlıyor. Üzerini giydiriyor,altını değiştirmiyor. Sokakta yürürken elini tutturmuyor vs vs..
(67 puan) tarafından
Benim oğlumda aynısı
0 oy
(798 puan) tarafından
23 aylığız 18 aylıkken değişmeye başladı vurma ve ısırma ben bağırmaya başladıkça herşey daha kötü oldu.inst.da pozitif babayı takip ediyordum onun programına katıldım 4.haftada ısırma huyumuz bitti vurma azaldı son 2 seansımız  kaldı ben çok faydasını gördüm.maddi durumunuz yoksa yada vaktiniz pozitif disiplin kitabını lütfen alın derim çocuğa neler yaptığımızı neler yapmamamız gerektiğini öğretiyor uzun vadede çok işinize yarayacağına eminim.allah hepimize kolaylık versin
(67 puan) tarafından
Tavsiyeniz için teşekkür ederim kitabı mutlaka alacağım
(798 puan) tarafından
Rica ederim 20 kişilik bir grupla oturum açıyoruz kitaptaki öğretileri bize özetliyor herkesin durumu aynı sıkıntılar büyük ve dahada büyüyecek onları anlamak yapabileceğimiz en güzel şey ben faydasını çok gördüm görmesede devam edeceğim tabiki öfke gelince kontrolü elde tutmak zor oluyor.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 247 göst.
0 oy
4 cevap 291 göst.
0 oy
1 cevap 146 göst.
...