0 oy
168 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (31 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba anneler bebebgim 5 gün sonra yaşına girecek ama.  Nasıl olacak bilmiyorum kesintisiz ağlama nöbetleri var sürekli ağlıyor hiçbisey yediremiyorum ağlamaktan sırtını kasıyor sürekli kafayı yiyecem artık gece ağlaya ağlaya uyanıyor ve sakinlesmiyir gözü bizi bile görmüyor sadce morarana kadar ağlıyor çok korkuyorum başına gelen varmı lütfen yardım edin 
Bebek Ayı 12 ay
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(43 puan) tarafından
Benim bebeğim de 11 aylık olana kadar geceleri sürekli ağlayarak uyanırdı, sürekli huzursuz olurdu. Geceleri 11 kere uyanmışlığı vardı. Ben de güvendiğim bir hocaya götürdüm. Verdiği muskayı taktım oğlumun üzerine. O muskayı taktığımdan beri çocuğum geceleri kesintisiz uyuyor çok şükür. Huzursuzluğu gitti. Sakin ve mutlu bi bebiş oldu. Geçen gün bi sebepten dolayı çıkarmıştım muskayı, sonra da bi kaç gün takmayı unutmuştum. Oğlum yeniden huzursuzlanmaya, yeniden geceleri ağlayarak sürekli uyanmaya başlamıştı. Aklıma gelince hemen taktım muskayı. Tekrar iyi oldu. İlk başta bir doktora götürün bence. Eğer bi şeyi yoksa güvendiğiniz bir hocaya götürün isterseniz? 
(31 puan) tarafından
Doktora götürdüm canım bişey yok muskamiz var zaten
-Reklam-
...