0 oy
130 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (396 puan) tarafından
Sorum yukarıda 43 günlük 

2 Cevaplar

0 oy
(71 puan) tarafından
Gece sagdiginiz sut en fazla 3 saat kalabilir dışarıda. Buzdolabın da 3 gün. Buzlukta 3 Ay saklayabilirsiniz  demişti doktorumuz. Isitarak değil sıcak suyun içinde şişeyle bekletip öyle verin . 
(396 puan) tarafından
Dolaba koydum da gece sağılan süt gündüz verilmez diyorlar
(71 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum bunu. Neden böyle demişler ki. Ben hep sağarak  verdim. Gece gündüz hep sagdim.
(1,064 puan) tarafından
Yok canim verilir tabiki.  Sagip sagip
Dolaba stoklayanlar var.  Hemen aninda sagdigin verilecek diye bise yik gunduz sutu ve gece sutu soyle farkli deniyor gece sutunde  daha farkli antikorlar varmis mesela uyku getiren melatonun serotonin salgilatan buyume hormonu salgilatan antikorlar. Gunduz sutunde de yasamsal dongu  icin besleyici maddeler. Biz nasi gunduz yedigimizle  besleniyoruz bebekte gunduz annenin salgiladigi sut ile besleniyir tabiki gecekide besler o ayri. Ama muvizevi oluarak gece ayriyeyyen buyume ihtiyaci sakinlik ihyiyavi icin de mucuzevi seyler varmis anne sutunde deniyir.

Mesela. Bebegi hasta olan annenin sutu bebegin iyilesmesine yonelik antikorlar barindiriyormus allah tarafindan bebegin tukuruklerinden anne vucudu nasil sut uretecegini anliyormus  deniyir netakar dogru bilmem ama gece gunduz farketmez sut suttur. Hepsi besleyici hepsi buyutucu
-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından
Gece sutu bebegin gece rahat uyuması için vücut o şekilde üretiyor gundu sutu de gündüz enerjisi için vücut bu şekilde üretiyor yani. Bi kere vermeden bisey olmaz da denge sasmasin bence. Sağım yapınca üzerine saat yazarsanız buzluktan çıkartırken de karışmaz iyi olur. Gece geceye gündüz de gündüze verilir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 201 göst.
0 oy
2 cevap 351 göst.
9 Ağustos 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde aisenur13 (560 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
31 Temmuz 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde H&A (18 puan) tarafından soruldu
...