0 oy
271 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (11 puan) tarafından

Canım cicim anneler, bebeğime gece 12 gibi mama verdim uykusunda yalnız. Uyanıkken içmiyor...

Gece uyanıp vermeye çalıştım ama içmedi. Kapattı ağzını açmadı. Taki bu sabah 8,30a kadar. O kadar saat dilimi geçmiş. Sizde normal mi? Gerçekten de sıcaklar yüzünden mi içmiyor.?
Oğlum anne sütünü bir buçuk aylıkken bıraktı içmedi. 
Mamaya vermeye başladık doktor kontrolünde. 
Bebek Ayı 4

4 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
O dönem benim kizimdada aynisi oldu . 1 gün nerdeyse mama icmedi zar zor ugrastim . Doktor atak haftasinda olabiliyor dedi. Veya agizda mantar oldugundada bebekler mamayi veya emmeyi reddediyor ayni sekilde dis cikardiklarindada . Eger dili beyazsa 2 saat icinde mama yemedigi halde ve hafif kokuyorsa eksimsi. O zaman mantar olabilir
(11 puan) tarafından
Bugün hastaneye götürdüm  ağzının içine kadar baktı. Tahlil yaptı sorun yok dedi. Bana sıcaktan dolayı bazen içmiyor olabilir dedi. Ama ben pek sıcaktan dolayi değil diye düşünüyorum. Uyanıkken veriyorum. Kendini yırti.. uykuda da bazen içiyor.
(67 puan) tarafından
Sicaktan dolayi bence aksine susar bebekler . Insallah benim kizim gibi olmaz. Bende aksine sadece uyurken mama verebiliyordum ve kimse yokken. Ne seste ne isikta iciyordu . O yüzden 4 bucukaylikken ek gidaya baslamak zorunda kaldim doktorumum onayiyla. Cünkü bi ay boyunca cok az mama icmisti zar zor. Nerdeyse mamayi birakiyordu. Ek gida dönemi az az dengeledik. 8 aya kadar sürdü ama bu sürec. Ha bide gece aslinda yememesi daha güzel . Sonra biraktirmasi zor oluyor. Benim kizim suan sirf gece mama iciypr ve biraktiramiyorum.
-Reklam-
0 oy
(2,204 puan) tarafından
4.aydaki buyume atagi yeme reddi yapiyomus bu en bilinen ozelligi.kimisinde 1 hafta suruyo kimisinde 40 gun.zayiflamamasi gelisimi gerilememesi icin siz yine çabalayin ama çokta stres yapmayin gecici bi durum.umarim hemen istahi acilir
0 oy
(520 puan) tarafından
Mama meme reddi yaşıyor benim bebe de öyleydi içmese de sen arada teklif et 
0 oy
(80 puan) tarafından
Hangi mamayi kullaniyorsunuz
(11 puan) tarafından
Aptamil mama veriyorum. Doktor değiştir dedi ama doğduğundan beridir bunu kullanıyoruz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 1,196 göst.
0 oy
4 cevap 543 göst.
0 oy
2 cevap 301 göst.
9 Kasım 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde 1Prensesannesiii (733 puan) tarafından soruldu
...