0 oy
503 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (143 puan) tarafından

image

Sorum yukarıda hanımlar 

Bebek Ayı 18

5 Cevaplar

0 oy
(565 puan) tarafından
Kendiniz dezenfekte edin önce yıkayıp batikon uygulayın sonra hastaneye gidin kuduz aşısı yaptırabilirler
-Reklam-
0 oy
(868 puan) tarafından
Aynı o yaşadık sağlık ocağına gittik em Yakın . Bolca yıka dedi doktor sabunla . Sonra batikon sür dedi ateş vs olursa hastaneye götür dedi 
0 oy
(6 puan) tarafından
Bizimde oyle olmusdu ne olur olmaz diye asi yaptirdik cunki disaridaki kediler malesef 
0 oy
(8,938 puan) tarafından
Elini su ve sabunla iyice yıkayın. Bir hastaneye gitseniz daha doğru olur. 
0 oy
(9,101 puan) tarafından
Kedi bildiğiniz kedi mi. Kedilerde kuduz durumu yok Türkiye de ama riske atmamak gerek. Kedi ortalıkta ise haline tavrına bakın. Kedi durduk yere mi tırmaladı. Sevmek isterken mi bunlar önemli. Birde ne olur ne olmaz diye kuduz ve tetenoz aşısı yapılıyor. Ama olay anında hemen sabunlu suyla iyice yıkamak sonra hastaneye gitmek gerek. 

Birkaç yıl önce denizden geliyorum köşeyi döndüm arabanın altından bir kedi fırladı. Yani yakın değilim tehdit oluşturmuyorum. Ama ne saldırmak. Hem bacağımı tırmalayıp hem ısırdı. Hemen eve gidip yıkadım iyice. Sonra hastaneye gittim. Kedinin ağzını gördüm birde garip geldi. Yani riskli durum diye tetenoz ve kuduz aşısı yapıldı. 

Ama sonra öğrendim ki o manyak orda pusuya yatıp herkese aynısını yapıyormuş. Olan bana oldu. 
(210 puan) tarafından
Bende eve giderken marketin önünde kocaman paşa gibi yatan sevimli bir kedi gördüm.O dönemler hayvanlara çok düşkünüm sevmek için yanına yanaştım.Tır çarpmış gibi gözüm bir anda karardı şimşekler çarptı tepemde.Gozumu bir açtım ne olduğunu bile anlamadım şoktayım etraftakiler bana yardım etmeye calisiyo konusamiyorum.Meger aynı senin olay gibi o kediyi herkes sevimli diye sevmeye yanasiyormus oda herkese bu şekilde saldiriyomus.Benim için çok büyük travma oldu.O günden beri hayvanlara yanasamiyorum.Onlar bana oynamak için yanaşsa nefessiz kalıyorum atak geciriyorum
(9,101 puan) tarafından
Yok canım bu benim ikinci kuduz aşısı vakam. 1i de çocuklukta kaldı. Ama yine görünce mıncırmaktan geri kalmıyorum. Ama itiraf edeyim kedi ortalıkta yok kaç yıl olmuş. O köşeye gelince araba varsa sokağın diğer köşesine geçiyorum. :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 386 göst.
13 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde İlkbebeklianne (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 315 göst.
22 Haziran 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde HA_Alp (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 285 göst.
...