0 oy
166 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (864 puan) tarafından
Hanımlar gaz için diyet yapıyordum belli şeyler yemiyordum.  Tek tek başlım dedim.  Deneye deneye.  Bı pişik oldu geçmek bilmedi sürekli tekrar ediyor. 

Baharat ,turşu,domates,salatalık,karpuz ,bulgur ( ,kırmızı et hiç tüketmiyorum ) süt hala tuketmiyorum ..

Farklı tereyağ pişmiş soğan ve beyaz ekmek yedim.  Pişik oldu diye soğan ile ekmeği bıraktım.  Gene de geçmiyor.  Pıtır pıtır .. tereyağ pişik yapar mı yaa ??

 Zaten sayılı şey yiyorum bide pişik oldu diye onları da bırakmaya başlıcam nerdeyse :( fikri olan var mı acaba . Bu besin bize de pişik yaptı diyen ?? 

Dayanamadım bişey yedim desem oda yok  deliricem :(
Bebek Ayı 4 ay 25 gunluk

5 Cevaplar

0 oy
(884 puan) tarafından
Kantoran yagi surun surekli işe yarayabilir. Birde havalar cok sicak ondanda pisik olabilir.  Sık sık yıkayın bezini açik birakip havalandirin. 
-Reklam-
0 oy
Profil image (674 puan) tarafından

Canım sudokrem temin et inan çok memnun kalacaksın.. Bebeğim 2 aylık ve direk bimin beziyle başladım hiç Molfix Prima ya bulaşmadım :D tabi deneme aşamasında pişik olsa değişcektim ama şükür daha 1 kere bile pişik olmadı bimin bezini kullanmama rağmen :silly: ara ara sudokrem sürerim doğduğundan beri sende denemelisin inşallah işine yarar geçmiş olsun <3

(864 puan) tarafından
Sudocream kullanıyorum şükür daha önce hiç pişik olmamisti
0 oy
(58 puan) tarafından
Canım gecmeyen pişik köpüklü kaka gaz sancısı uyku sorunları surekli ağlama vucudunda kızarıklık bunlar alerji belirtisi. Benim bebegimde alerjik 24 aylik hala pişik olur. Sıcaktan olmadigina eminsen eger sakın sudokrem bilmem ne surme. Yorumda sudokrem onermisler ama sudokrem in icerigi o kadar kötü ki alerjik bir bebekse daha kotu olur. Alerji bolumune goturmeni tavsiye ederim. Bebek deterjanina dikkat et sen kendi kullandigin kiyafetleri de bebek deterjaniyla yika. Cilek susam fıstık süt ürünleri yumurta aşırı alerjik besinlerdir. Ben tam 1.5 sene vegan beslendim. Ve gercekten bebegimin pisigi uyku sorunlari gaz kaka problemleri duzeldi. 
(864 puan) tarafından
Ya son bı haftadır var dediğim gibi.  Sudocream kullanıyorum doğduğu gün de ıslak mendil yüzünden olmuştu . Tek surmemde fayda etmişti.  Şimdi geçmiyor.  Kaka problemi de şükür yok 3-4 kere yapar sıkıntısız.  Sadece gaz olcak korkusuyla dikkatli besleniyorum . Bana da dokunan çok şey var zaten mecbur onu ele bunu ele birşey kalmıyor.  Kırmızı et yiyince ben hasta oluyorum mesela kaşıntı kabarıklık falan.  
Bu zamana kadar bı alerji belirtisi yaşamadık mukuslu kaka bile yoktu şükür ..
0 oy
(2,205 puan) tarafından
Arko krem kullaniyorum bende.dun kizarmisti uc dort kere surdum bugun oembeye dönmus kuculmustu.herkeste farkli urunler ise yariyo denemediyseniz deneyin.sifa bulursunuz insallah.pisikten uyuyamiyo bile cocuklar zaten sicak nem var.bu pisikler isilikler cocuklarimiza bela oldu
0 oy
(13 puan) tarafından
Canim öncelikle cok geçmiş olsun benim kizim şuan 9 aylik senin bebegin gibi olmustu aklına gelebilecek ne varsa surduk kantaron yağı hersey ama ama geçmedi doktora cildiyeciye gittik bize zinag diye bi krem verdi 2 günde geçti ek gida yiyor meğer havuç kızımı pisiriyormus buldum ve vermedim zinag çok guzel bi krem tavsiye ederim 
(864 puan) tarafından
Ek gıdaya başlamadim ben sutumden geçenler pişik yapıyor malesef . Herşeyi deniyorum daha 5 aydır ilk defa oldu olmuyordu normalde.
(13 puan) tarafından
Bi doktora götürün yumurta kahve serbetli tatli yemeyin
(864 puan) tarafından
Üçünü de yemiyorum zaten . Şeker problemim var . Yumurta hamilelikte tiksindim yiyemiyorum. :( Randevu bulursam götürcem çıldırcam artık ..sıcaktan olsa biyerinde olmaz diye düşünüyorum ama :(
(13 puan) tarafından
Sicaktan da olabilir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 156 göst.
3 gün önce 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Egah (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
8 Mart 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Emines (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
9 Şubat 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Ozgepyrzz (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 211 göst.
21 Ocak 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Elv00 (118 puan) tarafından soruldu
...