0 oy
122 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (253 puan) tarafından
Merhaba. Ben bir ay sonra işe döneceğim ve iş yerinde süt sağmam gerekiyor fakat sütleri nasıl saklayacağımı tam olarak bilemiyorum. Örneğin sağ göğsünden süt sağdığımda aynı poşeti sol göğsümdeki sütleri de koyabilir miyim? Ayrıca sütleri buzluğa koyduğumuzda geri kullanmak istediğimizde nasıl sütler çözdürülür? 
Bebek Ayı 3

3 Cevaplar

0 oy
(138 puan) tarafından
İki göğüste çıkan sütü aynı poşete koya bilirsin ben sağdan az soldan az çıkınca bir poşet yapıyordum.  Bebeğinize sütü vermeden 2 saat önceden çıkarırsanız kendiliğinden çözülür eğer hala soğukluk varsa ılık bir su koyun kaba o şekilde kaba poşetle koyup  ılıtın acil olursa da yine aynı şekilde kabin  içerisine ılık su döküpp sütü  hazir bir hale getire bilirsiniz . 
(253 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Zaten sütüm az geliyor. Azıcık süt için her defasında ayrı ayrı poşet yapmak eziyet. Bakıcı içirecek önceden bıraktığım sütleri. Umarım sorunsuz içirir. Çalışan anne olmak ne zor.
(138 puan) tarafından
Evet aynı durumdayız maalesef . Bakıcınız dikkat etsin ama sütü ilitirken  kesilmesin .
(253 puan) tarafından
Ya kesilebiliyor mu, tamamdır. Mutlaka derim.
-Reklam-
0 oy
(65 puan) tarafından
Ilık su içerisine poşeti koyun çözülür hemen. Hiç karıştırmayin ama kendiliğinden çözülmesini bekleyin. Anne sütü ılıklığina gelince icirin 
(253 puan) tarafından
Teşekkür ederim.
(65 puan) tarafından
Rica ederim. Kusura bakmazsaniz bir sorum olacaktı. Bebeğiniz kaç aylık işe başlayacaksınız. Psikolojinizi bu konuda nasıl rahatlatıyorsunuz?. Benim iznim iki ay sonra bitiyor bebek çok küçük şimdiden psikolojik olarak nasıl bırakırım endişesini yaşıyorum.
(253 puan) tarafından
Estağfurullah, tabi sorun. Zaten bunun için buradan faydalanıyoruz. Bebeğim 19 Nisan doğumlu. 3,5 ayı geçtik. Öğretmenim. Normalde doğum iznim bitti ama yaz tatili ile birleşti. Bu sebeple 28 Ağustos'ta seminerlerde döneceğim okula. Aklım hep evde olacak. Bakıcı bakacak. Süt iznim sayesinde 14.30'da okuldan çıkacağım ama sonuçta yine de saatlerce evde değilim. Bensiz ne yapar bilmiyorum. Bakıcı hakkıyla bakar mı endişeliyim. Her odaya kamera sistemi kurdurduk. Ama devamlı izleyemem ki. Oğlum huysuz. Çok ağlıyor. Ya susturamazsa ya tam doyuramazsa... Aklımda çok soru var. Bebeğe tek bakıyorum. O yüzden de aşırı uoruldum ve bunaldım. Okula dönmek mental olarak bana iyi gelecek ama bebekle düşündüğümde aklım hep evde kalacak. Yaşayıp göreceğiz. Gönül isterdi en az bir sene çalışmamak ama hayat şartları malum. Eve geldiğimde yokluğumu mümkün olduğunca telafi etmeye çalışacağım.
0 oy
(138 puan) tarafından
Ben bir gün önceden çıkarıp Buzluktan buzdolabının altına koyuyorum içeceği kadarını. Sonra iceceginde ordan alıp dışarda ılık suya koyuyorum içiyor. Direkt buzlujtan alıp dışarı koydugumu sevmedi içmedi. Sizde bı deneyin icnezsr farklı bir çözüm bulursunuz 
(253 puan) tarafından
Teşekkür ederim bu yöntem için de. Bakalım nasıl türlüsü sevecek.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 256 göst.
3 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde aysegul♡ (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 402 göst.
22 Mayıs 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Asena percn (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
23 Mart 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nehir'im (4 puan) tarafından soruldu
...