0 oy
158 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bebeğim tam 1 yaşında ve hiç yemek yemiyor bir türlü yediremiyorum. Günlerdir yoğurt dışında hiç bir şey yemiyor aynı sorunu yaşayan kimse var mı tavsiyeniz var mi ? 
Bebek Ayı 12

2 Cevaplar

+1 oy
(762 puan) tarafından
Biz de dönem dönem böyle oldu ama dişten ötürüydü. İştahsızlık yapıyordu. Ama genel anlamda bir sorun yoktu. Sizde de geçici bir dönem olabilir.eğer sürekli bu şekilde ise, yemekleri bırakın ellesin, oynasın, mıncırsın öyle öyle alışabilir. Mesela benim bebeğim hiç yemediği bir şeyi sırf ben ve babası yiyiyoruz diye oda istiyor. Aynı sofraya oturun sizi görsün. Farklı ortamlarda vermeyi deneyin. Benim ki parkta ayrıca bir yemek yiyiyor. 
(539 puan) tarafından
Aynen siz yerken otutturun görsün sizi verin eline o da yesin benim bebeğim de 1 yaşında bazen bıkıyorlar aynı şeylerden bazen de iştahsız olıyor hastaysa veya diş zamanı gelince eline çubuk sebzeler haşlanmış makarna peynir filan ver oyun arasında filan ver dışarıya çıkar ben normalde cici bebe vermiyordum ama öyle iştahsız olduğunda bebek arabasına koyuyorum eline veriyorum ıssıra ıssıra yiyor geze geze 3 4 tane yiyiyor bol su içir havalar sıcak benimki susayınca da yemek yemeyi reddediyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ek gıdaya başladık herşeyi çok güzel yiyordu. 9 10 aylıkken bir hasta oldu (grip) iştahı bi kesildi kesiliş o kesiliş... Kan değerlerine baktırıyorum her şey normal.. Doktor memeye güveniyor olabilir dedi. Memeyi kestim 3 gün oldu. Bir de Zühre anadan iştah macunu aldım merakla bekliyorum iştahı açılacak mı diye.. Şu an 22 aylık.. Tam 1 senedir iştahsız. 2 kaşık bişeyi sokmak için kırk takla atıyorum. Umarım hepsinin iştahı açılır.. Derdim kilosu değil. Herşeyi yesin  zayıf olsun, ama yesin. Ama yoook yemiyor.. İnşallah düzelirler. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 342 göst.
0 oy
3 cevap 342 göst.
9 Şubat 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sibel (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 2,963 göst.
0 oy
2 cevap 172 göst.
19 Ekim 2020 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Kubra1010 (156 puan) tarafından soruldu
...