0 oy
512 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (202 puan) tarafından
Kızlar bu uyku eğitimi nasıl verilir napilir bilen varsa bana bı yardımcı olabilirmi

6 Cevaplar

+1 oy
Profil image (71 puan) tarafından
Açıkcası bu uyku eğitimlerini pek doğru bulmuyorum çünkü her bebek kendine özgü büyüyor. Ben uyurum beş saat yeterli gelir ama başkası uyur üç saat çakı gibi olur yani bünyeden bünyeye değişiyor, kaldıki bunu bebeklere uyguladığımızda her zaman doğru sonucu bulamayız. Adı üstünde bebek, ne zaman uykusu gelir zaten sinyalini verir. 
(11 puan) tarafından
Ne kadar doğru söylemişsiniz,katılıyorum.
-Reklam-
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Şuan çok küçük canim 4. Aydan sonra ancak verebilirsin 
(202 puan) tarafından
Hiç uyumuyorda artık bı değişik oldum
(2,368 puan) tarafından
Maalesef bazı bebekler öyle canım 4. Aydan sonra duzeliyorlar genelde en azından daha uzun uyuyorlar
0 oy
(432 puan) tarafından
4 buçuk aydan sonra yapılmaya başlanıyomuş bende düşündüm vazgeçtim yapcakta bi bebek değil. Uykusu varken direniyo sonra canı ne zaman isterse o zaman uyuyo. Uyku düzeni kuran varsa taktir ederim. kendi haline bırakıyorum canı ne zaman uyumak isterse uyusun zorlamıyorum
(202 puan) tarafından
Bende senin gibiyim sürekli agliyir uyanık oldugubda habire uyutuyorum göbeği fıtık oldu aglamaktan
0 oy
(2,180 puan) tarafından
Uyku egitimi degilde duzen kurabilirsin. Kalkis ve yatis saatlerini ayarlayabilirsin sinyallerine gore. He uyutma sekli dersen ben iki cocugumu da emzirerek uyuttum. Ikinci suan 3 aylik o da emerek uyuyor. Ilki de oyleydi ve cogu zaman kendi kendine uyurdu emmeye doydugu icin. 20 ayliktan sonra da tamamen kendi kendine uyudu. Sadece ben uyku sinyallerini takip ettim ve gunduz uykularini gece uykusundan cok yaptirmadim. Ayina uygun gunduz uykusu yapti hep. Gece gunduzu bilmesi onemli bir de.
0 oy
(618 puan) tarafından
Bikaç yöntem var araştırabilirsin çoğunluğun yaptığı sakinleştir yatır var o çok yıpratıcı bence hem bebek için hem anne için 5. Ayda denedim çok zorlandım 4. Ay atağında kızım çok huysuzlaştı mecbur ayağımda salladım çok sallamayı isteyerek yapmadım  araştırınca salla dur yöntemi buldum o şekilde yapmaya karar verdim salla dur yaparak alıştırdım  uykuya çok şükür 6. Aydan beri kendi uyuyor iyice araştır bebeğine uygun olan yöntemi dene önemli olan o yıpranmadan yapmak.
0 oy
(9,131 puan) tarafından
Uyku eğitimi 4. Aydan sonra verilir  o zamana kadar en dikkat etmek gereken gece sessiz ve ışıksız ortam. Gündüz loş hafif sesli ortamda uyutun. Bir müzik falan açık olabilir hafif. Sonra uyku saatlerini oturtun.. Uyku saati oturunca uyku eğitimi vermek de daha kolay olur 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 178 göst.
0 oy
3 cevap 162 göst.
0 oy
3 cevap 284 göst.
12 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Asel dua (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 373 göst.
6 Şubat 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Drydry (125 puan) tarafından soruldu
...