0 oy
115 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (70 puan) tarafından
Ya acil yardım edin lütfen 7 aylık oğlum asla birşey yemek istemiyor iyi kötü yoğurt ve meyve püresi haricinde mama dahi yemiyor uyurken bile içermiyorum mamasını napicam geçermi yaşadınız mı bilgilendirin kan ter içinde kaldım aç olduğu içinde zor uyudu 
Bebek Ayı 7

1 cevap

0 oy
(70 puan) tarafından
Yardım edecek yokmuu
Profil image (766 puan) tarafından
KIZIMDA 7 aylik durum aynı. 4.5 ay sonrası bu şekilde oldu .Sadece uyurken 25 cc iciyir biraz bekliyorum tekrar 25 xc oyle 100 cc zorla ısırıyorum ek gida deseniz asla yok kabul etmiyor .Sıcaklardan sanıyorum klima da surekli açık ama ister istemez bu aylarda bebeklerde oluyor sanırım aynı zamanda oğlumda böyle. 3 haftadan fazla iştahsızlık oluyorsa eğer bi cocuk dahiliyeye gidin ben götürdüm sorun çıkmadı.
(70 puan) tarafından
O kadar yoruldum ki inan ağlamaya vaktim yok göz yaşımın gözümden akacak fırsatı yok bundan daha zor bir dönem düşünemiyorum benimde uzun süredir böyle ama dişten diyip yollayacaklarini biliyorum gitmek istemiyorum
Profil image (766 puan) tarafından
Diste etkiliyor gerçekten bu hafta iştahsızlık cogaldi bizdede uc dis birden patladı biberonu ağzında tutuyor emzigini sıkıyor resmen içmemek için çok iyi anlıyorum yalnız değilsin. Bu süreç çok zor oglum emerken bi ara beslenme reddi vardi sadece sessiz ve karanlık ortamda emerdi surekli fon perdeyi çekerdim oyle emzirirken bide karanlık ve sessiz ortamda deneyin beslemeyi.
(70 puan) tarafından
Her şekilde denedim saatlerdir birşey yemiyor 20 CC zor içti
Profil image (766 puan) tarafından
Eğer üç haftayı geçtiyse cocuk doktoru değil cocuk dahiliyeye gidin sonrasında gastroya kayıt açtırin  gerekli tahlilleri yaptirin içiniz rahtlsin .Uzun süren iştahsızlık problem olabiliyor .Tabi bu sürede kilo kaybı yok ve boy üzüyorsa uc ay takip ediyorlar.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 271 göst.
0 oy
5 cevap 285 göst.
15 Ocak 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Çiçekkk (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 480 göst.
0 oy
0 cevap 58 göst.
...