0 oy
190 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (67 puan) tarafından

Doktora da gittim önemli bişey değil dedi krem olarak mantar kremi vermiş? 

image

image


Bebek Ayı 18

2 Cevaplar

0 oy
(8,991 puan) tarafından
Önemli bir şey değilse neden mantar kremi vermiş? Mantar kremleri kortizonlu oluyor. Basit şeyler için kullanmak manasız. Bence ya başka bir çocuk doktoruna ya da cildiyeye götürün. Fotoğraftan ne olduğu çok seçilmiyor. İsilik de olabilir. 
(67 puan) tarafından
Bende şaşırdım bana sadece bi krem vericem dedi tamam demiştim recetenin üstünde mantar kremi yazdıgını gördüm. Böyle küçük noktacıklar gibi
(8,991 puan) tarafından
Kremin markası ne?
(67 puan) tarafından
Troysd dışı beyaz kapağı lacivert üstündeki yazılarda lacivert
(8,991 puan) tarafından
Ben sizin yerinizde olsam bir görüş daha almadan kullanmam. Kendi çocuk doktorumuza randevu bulamayıp başka doktora gitmiştim. Aynı böyle minik sivilce gibi şeyler vardı. Hem kortizonlu krem hem de antibiyotikli krem reçete etmişti. Kendi doktorumuza gönderdim. Kesinlikle gerek yok deyip nemlendirici önerdi. Sizinki farklı bir durum olabilir, görmeden bilemeyiz tabi ama bence bir doktora daha danışın.
(67 puan) tarafından
Pazartesiye randevu anca bulabildim kesinlikle tekrar götürücem kendi doktorunuza
(8,991 puan) tarafından
Alttaki yorumu görünce baktım da diğer mantar kremleri gibi kortizonlu değilmiş bu krem. Ben diğerleri ile genelledim, kusura bakmayın :) Yine de kendi doktorunuzdan görğş almanız da mantıklı tabi.
(67 puan) tarafından
Olsun canım sorun değil insanlık hali olabilir :)
-Reklam-
0 oy
(38 puan) tarafından
Troysd kremi kızarıklık için vermiş olabilir. Kortizon içermez hatta pişiği artan bebekler için de kullanıldığı görülmüştür. Doktor yazdıysa kullanabilirsiniz faydası olabilir. 
(67 puan) tarafından
Haklısın kremin açıklamasında pişik yada mantar için diyo yetişkin de çocukta kullana biliyo ama benim kızım ne pişik ne mantar farklı bişey çıktı ayağındaki parmak aralarında hatta su felan toplamıstı bi kaç sefer kullandım kremi bu sefer her yeri fısırdadı

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 966 göst.
0 oy
8 cevap 717 göst.
0 oy
2 cevap 139 göst.
0 oy
1 cevap 98 göst.
4 Şubat 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Annelik güzel:) (241 puan) tarafından soruldu
...