0 oy
390 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (700 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
merhaba hanımlar, kızım bacaklarını böyle yapıyor. Buju yaparken bilinci yerinde. Adına bakıyor komik birsey yaparsak gülüyor ama bacaklarını uzatıp karına geri çekiyor ve kendi vazgeçen kadar asla durmuyor.doktoruna götürdük bilinci yerinde olduğu için önemli birsey olduğunu düşünmüyorum idrar tahlili yapalım diyip gönderdi. Ama çiş yaparken yapmıyor ya da çiş yaparken ağlama sizlama birsey yok. Neden yapıyor olabilir. Kan tahlili yapsak dedim resmen duymazdan geldi doktor. Parayla bile iş yaptiramiyoruz sanki kanı kendi alacak. Başka doktor arayışı içine girdik ama bu süreçte aklıma takılıyor.neden yapardı bunu. Neredeyse hergun 2 kere yapıyor. 2 aydır böyle sayılır.

3 Cevaplar

0 oy
(1,942 puan) tarafından
Gaz olabilir mi acaba yada oyun oynuyordur anormal bisi olduğu zannetmiyorum ben 
(700 puan) tarafından
Gazını çıkartıyor. Kabız felan da değil çok şükür.oyun kısmını bende bilemiyorum. Yaparken soruyorum neren of oldu diyorum kızıyor yaptığı hareketi bozup soru sorduğum için. Insanin aklına takılıyor:)
-Reklam-
0 oy
(9,107 puan) tarafından
Allah aşkına idrar tahliline bile gerek yok. İdrarda sorun olsa sence bunu gülerek yapar mı? Bunu doktor duyunca sizin yüzünüze boş boş bakmadı mı? 

Bu çok normal birşey. Bunu yapar sonra secde pozisyonu alır ileri geri yapar bedenini. Kaslarınızı çalıştırır bu şekilde. 

Bir üçkağıtçı eline düşeceksiniz dünya kadar masraf, masrafı koy kenara çocuğun çektiği çile yanına kar kalacak 
(700 puan) tarafından
Bu yüzden doktor doktor gezmek istemiyorum bende çocuğu delik deşik ederler diye. Doktor boş bakmadı iste normal diyip idrar tahlili istedi onu da alamadık. Zaten idrar da sorun olmadığı için ondan vazgeçtik.
(9,107 puan) tarafından
Bir sorun yok bunda. Her şey için doktora gelinmez diye fırça atan doktor seviyorum ben. Normal diyip idrar tahlili istemesi tamamen duygusal. Ama size o bile yetmemiş. Kan tahlili istemişsiniz. Keyfi yerinde gülen oynayan çocuktan ne diye kan alsın adam. Yine alalım idrarıda çıkıp gitsin demiş demek. Birşey yapmadı demesinler diye. Paramızla iş yaptıramıyoruz ne demek. Doktor gerek duyarsa kan alır duymaz ise almaz. Adam boşu boşuna çocuğun canını yakmak istememiş. İçinden de belli ki la havle çekmiş duymazdan gelmiş
(700 puan) tarafından
Doktorun yerine azarladiginiz için teşekkür ederiz. Bunu her allahim günü yapan bebegim için endiselendim oyun gibi gelmedi çünkü annesi olarak bana. Kan değerlerine hiç bakmadı o yüzden ısrar ettim bende manyak değilim. Her alt için hastaneye goturmedim doktor da bunu çok iyi biliyor.
0 oy
(381 puan) tarafından
Benim oğlumda emerken falan ayağını öpeyim diye yapar yani oyun olabilir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 460 göst.
16 Haziran 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Kaktuscu (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 264 göst.
5 Haziran 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Sydatur74 (196 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 157 göst.
1 Kasım 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Esinnn (6 puan) tarafından soruldu
...