0 oy
247 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (30 puan) tarafından
Bebeğim daha 1 aylık hep memede kalmak istiyor yerine yatirdim mi uyaniyor ve tekrar meme istiyor yaklaşık yarım saatte yakın emiyor sütüm gelmiyor mu diye tereddüt ettim ama geliyor duymadığı için de takviye olarak 2 ölçek 2 kere mama veriyorum. Bu durum ne zaman biter sizce. Sezeryan doğum yaptım acaba yavaş yavaş sütüm mu kesiliyor pompayla sagmaya çalıştım onda da damla damla geliyor ama goguslerim 2 beden büyüdü kafam allak bullak oldu ve iyice yoruldum
Bebek Ayı 1

6 Cevaplar

0 oy
(110 puan) tarafından
Şuan onun tek ihtiyacı sizsiniz. Kirli Bez sayısı 5 6 ise sütünüz yeterlidir. Ekstra mama vermeyin bence. Çünkü siz mama verdikçe sütünüz daha da azalacak bebek emmediği için. Günlerce kucağımda kaldığı oldu. O ağlayıp benim ağladığım, kızım nolur 1 saat uyu da memelerim dinlensin dediğim, çocuğu kucağımda tutmaktan sırtımın ağrıdan koptuğu. Muhtemelen bir atağını yaşıyordur. 

Her daim anne sütü
-Reklam-
0 oy
Profil image (114 puan) tarafından
Pompalar asla bebeğin emdiği miktar kadar çok sağım yapmıyor zaten. Sütünüze güvenin bence. Aylık kilo kontrolü ve çişli bez sayısı iyiyse doyuyordur. Bu aylarda hep öyle oluyor sürekli emmek istiyorlar. Daha sonradan çoğu bebekte meme reddi, memeyle kavga etme durumu falan oluyor zaten, o daha zor oluyor maalesef :/ bu sefer keşke emse de hep emzirsem diyoruz. 
0 oy
(64 puan) tarafından
Canım çişli bezleri yeterliyse mamaya gerek yok, bir aylık bebek o şuan kendini hala anne karnında sanıyor eskiden tek bağı güven duyduğu şey kordondu şuanda ise emmek o sebepten sorun yok bol bol emzir kucağına al sana ihtiyacı var kokuna sıcaklığına. Sütün yetiyorsa mamayı kes bence doktoruna danışarak.
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Mama vermeyin sadece emzirerek bir gunu gecirin çişli bez sayisina bakin 5 6 kere altini aliyosaniz mamaya gerek yok.memede durmak istemesi sizi tanidigi icin 55 gunluk oldu hala ayni.terasa cikariyorum acik hava gordugunde bos duruyo yoksa 15 dk durmuyo yeniden meme istiyo.o istiyoki uyusun uyansin hep orda kalsin.bizi taniyolar sadece.ve bağ kuruyoruz suan.ilk 15 gun kendimi sut makinesi gibi hissediyodum eziyet gibi goruyodum simdi psikolijimde daha normale döndu artik emzirirken mutlu oluyorum gozlerime bakmaya basladi bu hafta emerken heo gozumun icine bakiyo.allah isteyen herkese nasip etsin.çok zor evet dunyaya getirmeside bakmasida çok çok zor ama dunyanin en guzel hissi en kuvvetli bağı
0 oy
(203 puan) tarafından
Emerken arada kendinide kasıp duruyorsa gazı vardır, gazı olduğunda hep emmek isterler kendilerini rahatlatmak için. Emdikçede tekrar gaz dolar. Gazı oldukça emmek isterler... bitmezzz. Benim kızımda 35 günlük buaralar oda öyle devamlı meme istiyor.Çişli bezinden doyduğunu bildiğim için kucağımda gezinerek uykuya dalmasını sağlıyorum  iyice dalınca yatağına koyuyorum. Lütfen sıkıntısını iyi anlayıp ona göre yardımcı olmaya çalışın; mamaya başlarsanız sütünüz hepten kesilir. Bunu yapmayın. 
0 oy
(36 puan) tarafından
Tam benim anlatmak istediğimi anlatmissiniz inanın aynı durumdayım. Sütüm var biliyorum ama içim rahat etmiyor aç mı kalıyor sütüm mu bitti diye mama verme gereği duyuyorum. O mamayi da içiyor. Yine beni emmek istiyor. Kafam çok karıştı. Herkes mama verme diyor ama aç kalacak diye korkuyorum. 7 24 göğsümde emiyor uyuyor yalancı meme gibi beni kullanıyor. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 312 göst.
23 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde esraa5558 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 401 göst.
30 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Yse.bzk (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 452 göst.
0 oy
2 cevap 296 göst.
...