0 oy
124 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (430 puan) tarafından

Doktor Buhar makinesi için ilaç yazdı. Eczaneci maskesini kullanmak için çok küçük dedi. 4 aylık. Denedik ama çok korktu. Eczaneci şu parçayı kullanmamizi söyledi. Karşıdan tutun dedi ama kullanım kılavuzunda ağız içi diyor anlamadım siz nasıl yaptınız 

image

2 Cevaplar

0 oy
(3,585 puan) tarafından
Agzina ve burnuna doğru tutman lazim canim keske direct nexus alsaydin. Hem sessiz calisiyor hemde kucuk boy tabi eger sesinden korktu ise...uyudugu zaman yapabilirsin. Daha rahat edersin. Normalde maske ile yapmak daha doğru ama bende bebegime o şekilde yapıyorum. Ama sonra yüzünü yıka canim ilac sonuc olarak yuzunde kalmasın.
(430 puan) tarafından
Maske de var sesten değil maskenin yüzünde durmasından çok korktu acaba yüzünden tutunca etkisi azalır mi çünkü gribi cigerlere inmek uzereymis çok korkuyorum inecek diye
(3,585 puan) tarafından
Anladim canim kışın bende yasadim o durumu canim rsv olmuştu. O şekilde kullandım. Bronsite çevirmeden atlattık. Genelde de doktor verdiği zaman hep o şekilde kullanıyorum. Şükür bu zamana kadar sorun yasamadik. Maske daha iyi çekmesini sağlar tabi ama bunu da tutunca ilaci soluyor.

Ilac disinda ayrica doktor soylemedi ise gunde 3 4 defa 2.5 ml serum fizyolijik koyupta tutun. O da iyi geliyor.
(430 puan) tarafından
Onu da ilaç konulan küçük göze mi koyuyorum? Bir de çok soru soruyorum ama ilaç konulan gözü yikamam sorun oluşturur mu?
(6,426 puan) tarafından
Aynen katılıyorum ben hastalık dönemlerinde ilaç olmadan da normal serum damlatipsoluyordum güzel nefes açıyor.  Biz hep maskesiz kullandik oğlumda maskeyi sevmiyor önemli olan ona temas etmesi
(3,585 puan) tarafından
Evet canim aynen ilac konulan göze koyman lazım. Hayir yikamiyorsun. Belli bir cc ye kadar temiz su koyup o şekilde çalıştırıyorsun. 6 cc olmasi lazim. Aparatı da su ile yikayabilirsin.
(430 puan) tarafından
Eczanede bana sadece ilaç koyacağımi söylediler az önce öyle yaptım ya yanlış mı oldu
(3,585 puan) tarafından
Ilaca ayri canim ama ekstradan serum fizyolojik te koyup tutabilirsin. Neyi yanlış yaptın canim onu anlamadim
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından
Gecmis olsun. Uyanik oldugu zamanlarda bununla agiz ve buruna yakin tutarak, uyudugunda ise maske ile yuzune tutabilirsiniz. Uyudugunda maskeyi kafasindan gecirmeniz gerekmez. İlacin cok dagilmadan solunmasini saglar. Diger aparatla da fayda gorecektir endiselenmeyin. Serum fizyolijik hava yollarinin nemlenmesini saglar. Burun temizligide yapmayi ihmal etmeyin. Buhar yaptiktan sonrada yastik uzerine yuzukoyun yatirarak sirtina pat pat yapin balgamini rahat cikarabilir. Kullandiginiz maske ve ilac haznesini yikayip kullanabilirsiniz.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 224 göst.
11 Ağustos 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde 250121u (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
13 Ocak 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Smye4 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 287 göst.
...