0 oy
306 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (275 puan) tarafından
Hanımlar kızım 3 gün ateslendi. 3. Günün sonunda ateşi hiç olmadı ama önce karın bolgesinden başlayarak kızarıklıklar oluştu. 6. Hastalik olduğunu ogrendim. Bu kizarikli benekler ne zaman geçiyor. Kızım çok huysuzlaniyor. İştahı yok. Çok üzülüyorum. İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Bebek Ayı 7 buçuk

1 cevap

+1 oy
(38 puan) tarafından

Biz geçirdik 6.hastalık. Hem de kızım o zaman çok küçüktü 3 aylık kadar :(

Kızarıklık çıktıysa artık iyileşme aşamasına girdi bebeğiniz. Yani o kızarıklıklar yükselen ateşin son döküntüleri.. Ondan sonra çok hızlı iyileşti kızım.

2 günde tamamen geçti bizim 

İnşallah sizin de iyileşir çok geçmiş olsun 

(275 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah Allah razi olsun. Sizin bebisiniz çok küçükken geçirmiş kiyamam :( size de çok geçmiş olsun. Şuan vücudu kırmızı bebeklerle dolu. Dün başladı benekler ve çoğaldı. Bakalım ne zaman geçecek. Bulaşıcı bir hastalık diye okudum. Cevremde kimse de yok şuan. Size hastalığın gelişi nasıl oldu?
(38 puan) tarafından
Nerden bulaştığını hiç anlayamadık. Doktorumuz da şaşırdı özellikle 6 aydan küçük bebeklerde çok nadir görülüyor demişti.
Ama kızın güçlü ki yüksek ateşi atlatmış döküntüleri olmuş şimdi iyileşme aşamasına girmiş demişti. Çok korkmuştum çünkü benim kızım uykuda ateşlenmiş ve ben farketmemişim sabah uyandığımda ışığı açtığımda kıpkırmızıydı her yeri benek benek ne yapacağımı şaşırdım.. Ama çabuk atlattı dediğim gibi.
(275 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim benim kızımın da benekleri solmaya başladı bayağı inşallah atlattık biz de :)
-Reklam-

İlgili sorular

...