0 oy
213 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (163 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba hanımlar. Doğum yapalı 17 gun oldu. Tek başıma büyütüyorum eşim de arada yardım ediyor firsat buldukca ama cok zorlaniyorum. Gunler hiç gecmicek gibi geliyor . Motive edici msj larinizi bekliyorum.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(98 puan) tarafından
Geçiyor merak etmeyin az bir süre daha zorlanırsınız sonra alışıyorsunuz. İhtiyaç halinde birileri yardım ediyor bana da ama genelde yalnızım. Eşim sabah gidiyor akşam geliyor. Banada kısa süreli de olsa yardım ediyor oynatıyor o bile dinlenmeme yetiyor. Yalnız büyütmek bazen çok iyi çünkü çocuğun tek bir düzeni oluyor. Anne baba vs ile çocuk büyüten arkadaşım çok zorlanıyorum diyor çünkü çocuk elden ele herkes farklı bir şeyler öğretiyor sizin öğretileriniz vereceğiniz eğitim çöp oluyor. Hiç korkmayın herşey rayına oturacak ve güzel günler yakın  bebeğiniz size gülümsediği anda tüm yorgunluklarınız gidecek  
-Reklam-
0 oy
(9,106 puan) tarafından
Keyfini çıkar. En güzel zamanları. Ağlarken bile izlerdim. Ağlaması bile güzel. Rabbim sağlık sıhhat versin. 1 ay araştırma hastanesinde kaldım orda öyle dertli anneler var ki. Çocuk ağlaması bakması uğraşması dünyanın en güzel duygusu. Kıymetini bilmek gerek. Rabbim dermansız dert vermesin 
0 oy
(64 puan) tarafından
Canım evet çok zor gerçekten ama zorluğuna değil bebeğine odaklan herşey o kadar mükemmel ki anne oldun kollarında bir can var mis kokusunu içine çek o seni iyileştirir. Günlere odaklanma büyüyecek bir daha 17 günlük olmayacak mesela her anını dolu dolu yaşa bebeğinle. Sen ne kdr huzurlu olursan bebeğnde okdr sakin olur gerçekten kolay değil birden bire hayatın değişiyor ama dünyanın en güzel hissi bebeklermizle birlikte gelişmek değişmek daha güçlü olmak. Dualarımı ve pozitif enerjilerimi gönderiyorum size :))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
16 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aysima12 (163 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 296 göst.
0 oy
3 cevap 327 göst.
10 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Adabag (13 puan) tarafından soruldu
...