0 oy
285 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
Bebeğim 22 aylık ve asla desteksiz uyumuyor hele şu 2 aylık dönemde iyice bozuldu normalde yatağında döner döner uyurdu ama şimdi asla uyumuyor yanımda uyumak istiyor odasını ayirtmayi düşünüyordum ama şuan bu durumda onu da yapamam. Sizin bebisler nasıl ne zamna biter bu uyku sorunu çözümü olan var mı yorumlarsanız sevinirim:)

9 Cevaplar

0 oy
(353 puan) tarafından
Benim oğlum da 22 aylık. Gündüz uykusunda ayağımda sallıyorum. Gece uykusunda da yanına yatarım. Bazen üstüme çıkar göğsüme yatar orada uyur, bazen eşini boynuma sarar öyle uyur, bazen beni ittirip arkasını dönüp uyur :D ama her türlü ben yanındayım. Hatta haftanın 5 günü o uyuyana kadar beklerken bende uyurum bir de bakmışım ki sabah olmuş :D
(1 puan) tarafından
Bende yanındayım ve bu durum gerçekten çok yorucu olmaya başladı bir çözüm bulmak lazım çünkü hamileyim ve kardeşi geldiğinde bütün vaktimi ona ayıramiyacagim yoksa bu günler güzel günler tadını çıkarmak lazım :)
(353 puan) tarafından
Sen de benim gibi yatıyorsan eğer bence aşamalı olarak yanında durmayı bırakabilirsin. Öncelikle konuşursun çocuğunla. Ona anlatırsın. İlk zamanlar oturursun baş ucunda yatmanın isterse yinee konuşur anlatırsın. Buna akışında yatağın yanına Bi sandalye koltuk gibi bir şey koyar biraz da orada devam edersin yavaş yavaş ayrılırsın ya. Ama bence konuşmak çok önemli. Ben kendi çocuğumda sorunların yarısını konuşarak anlatarak çözüyorum Allahın izniyle. Ve her seferinde şok oluyorum naısl anlıyor diye.
-Reklam-
0 oy
tarafından
11 aylıkken ayirmistim zaten odasını.

Park yatağına yatiriyorum kendi kendine uyuyo
(1 puan) tarafından
Ne güzel peki kendi kendine mi uykuya dalıyor siz yanında mi bekliyorsunuz
tarafından
Ben odada oluyorum evet ama telefonla oynuyorum . O kendisi park yatağında döne döne uyuyo.
Yanında olmamın bir sakincasi olacağını dusunmedigim için hiç tek bırakmayı düşünmedim
0 oy
(550 puan) tarafından
Ya kendi kendine uyumasını istemeniz gayet tabi normal ama bence yanında olmanız daha güzel bir doktor dinlemiştim yabancı çocuklarınızı 2yaşına kadar yanınızdan ayırmayın ayrı kdada yatmasın diyordu tabi o daha güzel anlatıyor ama bir daha ne zaman bebek olacaklarki bir daha ne zaman yanınıza kıvrılıp uyuyacak bir daha bizleri istemeyecekler bile bence tadını çıkarmaya bakın yatsın yanınızda komusunu doya doya çekin içinize bebeklik dönemi 3 yaşa kadar bırakın doya doya yaşasın sizin kokunuzla sizinle birlikte bende çok yoruluyorum bazen meme ile uyur mesela bazen kayinvalidem uyutuyor o kadar rahat ediyorum ki keşke hep bensiz uyusa diyorum sonra kendi kendime bir daha sana sarılarak uyumayacak ne kaldı şunun şurasında diyorum sabrediyorum ve anın tadını çıkarıyorum
(1 puan) tarafından
Tabiki güzel benimde çoğu zaman hoşuma gidiyor fakat hamileyim ve 2.bebegimde aramıza katıldıktan sonra böyle durumda ne yapabilirim inanın bilmiyorum yoksa hamile olmasaydım bende akışına bırakırdım
(550 puan) tarafından
Evet sizde haklısınız hamilelikte varsa biraz zor ozaman yavas yavas konusarak birazda cözebilirsiniz inşallah
0 oy
(452 puan) tarafından
Benim oglanida 22 aylık bir aydır kendisi uyuyo, öğlen yemek yiyo odasına gidip uzaniyo bende uzanıyorum o şekil uyuyo gece de kendisi uyuyo 
0 oy
(3,793 puan) tarafından
22 aylik. Dogdugundan beri uyku sorunumuz var. Bugunumuze sukur. Benim bebegim cok zor ve cok az uyurdu. Omuzumda sallayaram gezinerek uyutuyodum. Desteksiz uyku bizim icin hayal gibi bisey. 

Suan emerken pis pis yapiyorum bi yandan oyle uyuyo. Uyumazda direnirse masal falan anlatiyorum. Bi kac sevdigi kitap hikayesi var ezberledim onlari anlatiyorum. 

Ne zaman biter bilmiyorum. Emzirme sonlandirilinca belki bi umut. Bi de krese gidecek 2 yasinda belki yorulur uykuya daha kolay dalar diye dusunuyorum. 

Bende odasini ayiracagim ama yatar mi bilmiyorum. Bi de gece uyanip yatagindan cikma huyu var park yataktan falan cikiyo napcam bilmiyorum. 
0 oy
(2,476 puan) tarafından
Kızım 21 aylık. 4 aylıkken odasını ayırdım emerek uyurdu sütten kesince kucağımda pışpışla uyumaya başladı. 1 aydır ben yada babası yanına yatıyor o döne döne uyuyor 
0 oy
(909 puan) tarafından
Geceleri yataginda done done uyuyor gunduzleri de ustumde uyuyo ben uzaniyorm oda ustume yatiyo bu destek sayilirmi emin deglm:)
0 oy
Profil image (1,211 puan) tarafından
21 ayına gidiyor ve hala berbat uyku düzeni tam 19 kilo verdim suan saat gecenin 1 buçuğu ve ben ayağımda salliyorum 
0 oy
(490 puan) tarafından
Benim kızımda 22 aylık olacak birkaç gün sonra. Bende ayağımda sallıyordum ama son bir kaç gündür gündüz sallıyorum. Gece yanına yatıyorum saçlarını seviyorum ninni açıyorum öyle uyuyor. Ve bu durum aşiri keyifli. Ama gece uyandığı zaman mesela yastığı alayım sallıyım yapmıyorum. Direk yanıma yatırıp ölü taklidi yapmaya devam oda bana dokunarak uyumaya devam ediyor. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 187 göst.
22 Ekim 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Feyzademirci (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 126 göst.
0 oy
1 cevap 112 göst.
9 Mayıs 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Didemkle (359 puan) tarafından soruldu
...