0 oy
100 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (82 puan) tarafından
Bebeğim 5 aylık 20 günlük ek gıdaya başladım muz yogurt veriyorum bebeğim zayıf hem emziriyirum. Kilo alması için ne yapmalıyım  herkesin çocuğuna bakıyorum uzuluyirum  ne yapmam lazım yardimci olun anneler
Bebek Ayı 5 aylık 20 günlük

2 Cevaplar

0 oy
(387 puan) tarafından
Sebze yoğurt meyve olarak ilerlemen gerekiyor canım ilk meyve verirsen sonra dan sebze yedirmekte çok zorlanırsın 
-Reklam-
0 oy
(336 puan) tarafından
Her çocuğun gelişimi farklı şimdiden böyle kendi kendine kiyaslayip stres yaparsan çocuğu daha çok yemeye zorlarsin o da yemekten tiksinir. Rahat olun. Her çocuğun gelişimi farkli.

Benim kızım altı aylıkken altı kiloydu. Ne mama yer ne emer. Ben sıkinti stres yaptikca ona yansıdı o da yemek yemeyi de reddetti doğru dürüst bir şey yemez parmakla sayarsin yediğini. 

Dolu dolu yemesini beklemeyin çay kaşığı tatlı kaşığı kadar tattir bırak benim ikinci çocuğum oldu aşırı rahatım o yüzden beslenmeside iyi. Suratını buruşturup ağzını kapatıyorsa ısrar etmiyorum.

Altıncı ayda sebze çorbaları ile başlayın diyorlar genelde. Ben yediklerimiziden tattiriyorum. Kızımda tattirmadigim için çok pişmanım. Yemeyen bir çocuk oldu. Damla kadar da olsa tattiriyorum.

Şimdi altıncı ayda peynir yumurta sarısı yoğurt veriyorum kahvaltıda. Tavuk çorbası yapıyorum onu yediriyorum. Sebze çorbasi. Meyve püresi elma muz gibi. Bu şekilde devam ediyor. Ama bir iki tatlı kaşığı kadar yiyor. Çünkü bu aylar tadım aylari kase kase yiyemeZ
(231 puan) tarafından
6 ay 10 günlük tarhana tattirabilir miyim
(336 puan) tarafından
Tarhana sekizinci aydan sonra ishal yapar alerji olarak genelde

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 248 göst.
6 Mayıs 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Mrvnr123 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
0 oy
7 cevap 429 göst.
0 oy
3 cevap 237 göst.
18 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde abutkrm (15 puan) tarafından soruldu
...