0 oy
253 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (9 puan) tarafından
3 aylik bebegimin uyku problemi var sanirim

 5 ila 10 dakika arasi degisiyor uyku suresi. Surekli besikte sallarsam uyuyor ama birakincada 10 dakika sonra uyaniyor. Karnı tok gazı yok sizinde bebekleriniz bu sekildemi acaba? Uyku sureleri nasil ?

3 Cevaplar

0 oy
(155 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Gece uyuyorsa problem etme. Gece uyumaması sıkıntı. Ve ağlamıyorsa sallama belki kendisi uyur. Yoksa nasıl alisiyorlarsa öyle gidiyor. Yada içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Gece uyumayan bebek daha çok problem. 
(155 puan) tarafından
Valla benim uykusuzluktan yorgunluktan gözlerimin beyazı sarardı. Üzüntüden ağlamaktan.  Şimdi hâlâ geçmedi.  Yani gerçekten zor Allah yardımcımız olsun. Ben doğduğundan beri her sabah bu gece kaçta uyuyacak diye düşünüyordum. 2-3 -5- sabah 6 hep böyleydi en sonunda ağlaya ağlaya yorulup uyuyordu. Çok şükür o günler geçti.
(57 puan) tarafından
İnanın şuanda da ben o durumdayım artık bazen kendimi aglarken buldum ve fark ettim ki ben bu süreçte çok agresif olmuşum çevremde ki insanlara sesimi yükseltir olmuşum doğumdan sonra baş dönmesi aşırı şekilde unutkanlık çok fazla olmaya başladı bir cezve suyu yarım saat içerinde 3 defa unutup 3 defa yeniden kaynattıgım oldu buna daha 1 hafta anca oldu hepte bitmek üzere yani az daha geç gelsem evi yakacak kaynaya kaynaya bitmekten
(155 puan) tarafından
Zor gerçekten zor çok iyi anlıyorum
(57 puan) tarafından
Rabbim bütün yavrulara uyku düzeni versin inşallah biz anne babalara da peygamber sabrı versin o sabıra çok ama çok ihityacım var
(155 puan) tarafından
Amin inşallah...
-Reklam-
0 oy
(678 puan) tarafından
4 buçuk aylık bebeğimin gündüz uykulari yarım saat fazlası yok. Gece uykusu iyiydi. Şimdi o da bölük pörçük olmaya başladı. Dönemsel mi bilemedim. 
(9 puan) tarafından
Insallah dönemseldir gecer rahat rahat uyurlar gercekten artik dayanamiyor insan bi zaman sonra
0 oy
(9 puan) tarafından
Kizlar hepimizinki ayni demekki acaba ben mi yapamiyorum diye dusunmeye baslamistim iyi bi anne olamadigimi dusunuyodum artik
(155 puan) tarafından
Bazen bende aşırı sinirleniyorm. Sonra kendimi kötü hissediyorum. İnsan anne olunca içinde bin tane duygu barındırıyor. Her süreci ayrı sabır gerektiriyor.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 370 göst.
25 Haziran 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Kupraaaa (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 221 göst.
17 Haziran 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Hümanin annesi (1,561 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 318 göst.
0 oy
4 cevap 210 göst.
...