0 oy
170 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (490 puan) tarafından
Of sürekli ağlıyor ve ben cidden sinirlerime hakim olmakta zorlanmaya başladım. Herşeye ama herşeye ağlıyor. Bişeyleri fırlatıp atıyor. Dün gece mesela tezgaha çıktı ve tabakları attı bugün yemek masasının üzerinden kendini attı. Ya kız çocuğu bide bu baş edemiyorum gerçekten.. 

3 Cevaplar

0 oy
(146 puan) tarafından

Merhaba 

Kızım şuan 24 aylık ve aynı şeyleri yaşıyoruz.  İlk başlarda bende eşimde bu durum karşısında çok sinirleniyrdk 
Bide Kızım aşırı derece  uslu bir çocuktu bianda böyle hallere girmesi benide eşimi de baya yordu  ve sinirlendirdi  üstüne bide 2 Aylık  bebegimiz  var baya zorlamaya başladık.

Ama kızıma karşı sakin kaldıkça  sevdiği şeyleri yaptıkça  onunla sevdiği oyunlar oynadıkça  aktiviteler  yaptıkça yavaş yavaş toparlamaya başladı 
Hiç olmazsa biraz daha sakin kalıyor  bizi dinlemeye  başladı.  Kendi kendine oyun oynamaya başladı yeniden. 
Tabikide  ister istemez gene 2 yaş sondorumu var. Bazı şeylere aşırı derecede takılıyor inatlasiyr.  Ama eskiye oranla azalmış durumda.
(490 puan) tarafından
Ben gerçekten çok sakin ve sabırlı bir anneydim en azından herkes bunu söylüyordu. Çünkü aşırı hareketli ilgilenilen bir çocuk olarak devam ettik hep. Ama son 1 aydır kendimide tanıyamıyorum ve tepkileri aşırı olmaya başladı. Sabırsız oldum. E ben böyle olunca bebeğimde daha sinirli oldu. Asla tutamıyorum. Bugün inadından sırf inat ettiği için koltuktan aşağı atladı. Veya bir yere gittiğimiz zaman isyan edercesine çığlık atıyor. İstediği şey olmadığı zaman oldurana kadar ağlıyor diyeceksiniz ki yinede yapmayın. Susmuyor asla susmuyor ve su gibi terliyor. İç çeke çeke ağlıyor. Oturup bende ağlıyorum artık...
(146 puan) tarafından
Vallahi yapmayin bnde dayanamayip yapiyrdm.  Bu sefer kızım herseyi  böyle elde etmeye başladı. Eşim hemen müdahale etti bana tepki verdi.
Ve kızım ağlamaya  başlayınca git şurada ağla gel demye  başladı Eşim. Kızım gidip orda biraz ağlayıp geri gelip bize bakiyrdu acaba beni gelip durduracaklrmi  diye. Bakiyr bizde ses seda yok gelip babasina  şirinlik yapıp bisey yokmuş gibi oynuyr.
Biz aslında iyi polis kötü polis olduk.
Eşim kötü polis bej iyi polis
Istemedgmz  bisey isteyince ben baban  buna izin vermiyr diyince  duruyr.
Bi yerlere tirmaninca  baban böyle şeyleri yapmanız istemiyor  çünkü bov olursn diyrum.  Hemen inmek istyt
(490 puan) tarafından
Biraz daha sakin kaldım bu hafta dışarı çıktık kahvaltıya gittik at çiftliğine götürdük. Belki iyi gelir diye. Ki iyide oldu. Biraz daha sakin. Uyku düzeni değişti. Dönüşüm yaşıyoruz ev olarak:) umarım birazcık azıcık sakinleşir de nefes alabilirim. Teşekkür ederim hoş sohbet için :)
(146 puan) tarafından
İnşallah en kısa zamanda toparlarsnz.
Ne demek ben teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından
Eline telefon veriyorsa iz yada TV izliyorsa hemen kesin bir ay sonra farkı görün 
(490 puan) tarafından
Bununla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Sürekli telefon vermiyoruz. Tv açık fakat biz çizgi film de izletmiyoruz. Öğretici şeyler açık hep. Hatta faydasını görüyoruz.
0 oy
(404 puan) tarafından
Hepimiz öyleyiz benimkide 23 aylık olacak yarın tam 18 ayından beri sendromdayiz 
(490 puan) tarafından
Geçmeyecek sanırım. Çok zor bir süreç....

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 184 göst.
26 Ağustos 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Yagmur'un annesi(st) (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 320 göst.
0 oy
4 cevap 257 göst.
...