0 oy
161 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (812 puan) tarafından
Kafam karişik 7,5 ayligiz ama mesela un,irmik pirinc yulaf pekmez ve.s gibileri tek basina mesela tadimi olmuyor en azindan ben yapamadim.tek basina un ve ya yulaf nasil verecem.simdi.sorum corba yapsam bu malzemelerdrn alerji olup olmadigini nasil test edecez? Yada.olsun tavuk suyu et suyu nasil yapacaz ?
Bebek Ayı 7,5 aylik

4 Cevaplar

+1 oy
(434 puan) tarafından
Daha önce denemiş olduğun ürünlere ekleyebilirsin.Örneğin muz verdin daha önce 3 gün bisey olmadı.Irmik ekle yine 3 gün kuralıyla o şekilde ver.Yada yulaf ekle yine aynı.Yogurt verdiysen un da ekleyip çorba yapabilirsin  gibi gibi.
-Reklam-
0 oy
(812 puan) tarafından


imagemesela bunun gibi tariflerde bunlari hepsini tek tek test etmedim nasil olucak?

0 oy
(381 puan) tarafından
Denemen gerekiyor ben 3 gün denemedim hep 2 günde bıraktıydım 
(812 puan) tarafından
Mesela maydanozu unu nasil denemem gerek? Corbadaki malzemeleri nasil tek tek denedin ?bide yunurta sarisini ceyerk veriyorum 3 ay ceyrek verilmeli denildi de.
(381 puan) tarafından
Doktor mu dedi onu benim oğlan 7 ayında 1 tam yumurta yiyordu ben hiç öle yeşillik denemedim fasulyeyi dene ikinci günü az bi miktarda içine çok az bi maydanoz koy bak öyle
0 oy
(618 puan) tarafından
Sabah yumurta veriyorsan pekmezi onla karıştırıp verebilirsin unu kavurup muhallebi gibi yapıp meyve katıyordum içine 

çorbayada irmikle pirinci hiç 3 gün denemedim doktor bir gün pirinçle yap birgün irmikle yap çorbasını dönüşümlü olsun dedi öyle yaptım sorun yaşamadım sonuç olarak hiçbirşey tek başına tadım olmuyo yediği birşeyin içine ilkgün az bişe kat ikinci gün artır üçüncü gün artır 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 157 göst.
0 oy
3 cevap 232 göst.
0 oy
4 cevap 221 göst.
0 oy
9 cevap 333 göst.
20 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Melikettr (60 puan) tarafından soruldu
...