0 oy
149 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (46 puan) tarafından
Hanımlar merhabalar, dün itibariyle 40 günlük olduk bugün 41. Günümüz dün sabah 11 buçuktan akşam 5 e kadar sancisi vardı hiç durmadı napacagimi şaşırdım ağlamaktan sesi kısıldı neredeyse çok zor bigundu akşam ılık suyla banyo yaptirdim sardım yatırdım çok şükür ki uyudu ancak gece genelde 2 yada 2 buçuk saate bi kalkar emerdi dün gece 2 saate bir kalktı ama uykuluydu çok az 2 dk falan emip uyudu sabaha kadar hep böyle yaptı sizce normal mi neden emmedi anlamadim. Genelde uykulu da olsa en az 10 15 dk emiyordu dün ilk defa bu kadar uzun sancisi oldu ve ilk defa az emdi korktumda kan şekeri düşer bi sey ney olur diye birde kakasini yapamıyor normalde her gece zar zor ikina ikina 1 kere mutlaka yapardı dün onuda yapmadı şimdi sabah oldu bekliyorum hala yapmadı ve hala uyuyor 
Bebek Ayı 41 günlük

5 Cevaplar

0 oy
(46 puan) tarafından
Önerileri olanlar lütfen cevap verirseniz sevinirim 
(15 puan) tarafından
Geçecek bu günler canım şuan 4 aylik olduk ağlamadan eser kalmadı
-Reklam-
0 oy
(108 puan) tarafından
Benim bebeğimde 2 aylıkken ciddi gaz sancısı yaşıyordu ona bağlı kaka da yapamıyor. Herşeyi denedim çeşit çeşit gaz damlası gaz kemeri . Çare olur diye  Kimyon bile içirdim. Ama rahatlaması. Bizi nurse harveys damla kurtardı bebeğim sadece onla gaz çıkardı . Bide maflor damla önerdi doktorumuz onuda kullandık barsakları düzenliyor . Sancılar azaldı ama bitmedi . Çünkü gaz sancısının en tavan yaptığı dönemdesin. 3. Ayına girdiğimde barsakları gelişecek ve sancı bitecek canım . Az sabır . Maflor ve nurse harveys deneyebilirsin. 
(46 puan) tarafından
Yani diyorsunuz ki buna çare yok sadece 3. Ayına kadar bekle sabret ve rahata ereceğin günleri gör öylemi
(108 puan) tarafından
Bizim öyle olmuştu maalesef. Ama maflor rahatlatıyor bebeği. Doktora danışıp kullanabilirsiniz. Bağırsaklar içinde faydalı.
0 oy
(15 puan) tarafından
Merhaba canım. bizimde 40 günü çıktı aksam 7 ile 11 arası sürekli ağlıyordu ayaklarını karnına doğru çekiyordu 2 hafta sürdü kimyon içtim sürekli sıcak su ile demledim onunla kurtuldum sende dene. 
(46 puan) tarafından
Ayy gerçekten mi hemen denemeliyim bugün başlıyorum sıcak su ile kimyonu demleyecegim demi
0 oy
(101 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım çokkk zorr maalesef ki gaza çare yok ne kadar masaj ılık duş ilaç vs deseler de geçmiyor ..yediklerine dikkat et biraz araştır neler gaz yapar diye..Bebeler ara sıra böyle yapar ..kakasını yapamıyorsa doymuyordur ..doymayan bebek kaka yapamaz..memeni tutmazsa biraz şekerli su göğsüne sür tatlı diye tutabilir ..ya da mecbur mama verirsin ..
(46 puan) tarafından
Şekerli su suan yenidogana verilmesi onerilmiyor diye biliyorum. Doymasina gelincede biz günlük 6 Bez çıkartıyoruz ve doktorumuz yeterli görüyor kaka yapamaması zaten gaz sancisina yol açıyor bagirsaklar daha getirmediği için oluyomjs ben mama ve meme veriyorum ama sadece meme verenlerde de oluyormus yani her bebek farklı herseyin farkındayım 3 4 ay dan önce geçmeyeceğini de biliyorum ancak nasıl azaltmanın yollarındayim
0 oy
(209 puan) tarafından
nasıl besliyorsun sütünümü veriyorsun sadece
(46 puan) tarafından
Süt ve mama canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
6 Kasım 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Asenabaldede (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
29 Ekim 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde duygasl (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 273 göst.
29 Ocak 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde betulderin (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 347 göst.
25 Ağustos 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Busra- (144 puan) tarafından soruldu
...