0 oy
152 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (165 puan) tarafından
Sorum yukarda arkadaşlar

3 Cevaplar

0 oy
(3,530 puan) tarafından
Yumuşatıcı iyi bir sey değil canim kullanmaya gerek yok kesinlikle siz bilirsiniz ama bize bile zararli
(8,941 puan) tarafından
Ben neredeyse 3 senedir kullanmıyorum. Alerjim azaldı. Annem deli gibi yumuşatıcı kullanır. Onun evine gittiğimde mutlaka hapşırık krizine giriyorum. Vazgeçmiyor da.
(3,530 puan) tarafından
Bende de anne alışkanlığı vardi ama uzun zaman önce kestim. Evet yogun kokuyor. Alerjik bir bünye içinde iyi degil. Benimde cok yogun kokuya karşı alerjim var. Oksuruk tutuyor. Artik bir cok insanda evine sokmuyor. Saglikli değil. Bir bebeğin solumasi hic doğru değil.
-Reklam-
0 oy
(8,941 puan) tarafından
Bebek çamaşırında yumuşatıcıya gerek yok. Kendi çamaşırlarınızda da yumuşatıcı zararlı. Alerji ve solunum sıkıntılarına sebep olabiliyor. Kullanmamanız daha doğru olur. 
(565 puan) tarafından
Ya birşey sorabilir miyim size ben kızımınkine kullanmıyorum zaten bizimkilere kullanıyorum. Çok zararlı biliyorum ama kokuyor gibi geliyor o şekilde sirkeyle denedim yine aynı zaten sirke de makinanın parçalarına zarar veriyormuş diye duydum sonradan. Sizin kullandığınız birşey var mı?
(8,941 puan) tarafından
Hayır, sadece deterjan kullanıyorum. Sirkenin zarar verdiğini ben de duydum. Kokuyor gibi gelmesi bence psikolojik :) Yıllarca çamaşırlarımızın güzel kokması gerektiğine inandırılmışız. Bebekle birlikte öğrendim ki bir şey güzel kokuyorsa zararlı :) Benimkiler deterjan kokuyor. Aslında hiçbir şey kokmaması daha iyi.
(565 puan) tarafından
Olabilir ya da burnumuz çok alıştı heralde yumuşatıcı kokusuna o yüzden kötü geliyordur. Evet onlara seçerken herşeyin doğalını organiğini alıyoruz ama sürekli kucakta soluyor yumuşatıcıyı aynı hesap. Bende tekrardan 1 2 hafta deneyeyim inşallah başarırım bu kez bırakmayı :)
(8,941 puan) tarafından
Bence başarırsınız :)
(565 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim:)
0 oy
(164 puan) tarafından
Ben sadece duru granülle yıkıyorum yumusaticiya gerek bile kalmiyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 302 göst.
0 oy
7 cevap 397 göst.
29 Mart 2021 Ek gıda & Beslenme kategorisinde Evimdenhallice (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 453 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.
4 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ebruuyy (29 puan) tarafından soruldu
...