0 oy
196 göst.
Profil image Doğum Sonrası Anne kategorisinde (4,553 puan) tarafından
tarafından kapalı
Her yere baktım ama hesap silme veya kapatma ile ilgili bir işlem göremedim. Hesabımın tamamen kapatılmasını istiyorum uygulamadan çıkış yapıp uygulamayı silmek yeterli değil bana dair hiçbir şey kalmasın bu platformda. Teşekkür ederim şimdiden. 
notu ile kapatıldı: Admine özel mesaj atınız.

2 Cevaplar

0 oy
(71 puan) tarafından
Admine yazmanız gerekiyo o siler 
-Reklam-
0 oy
(3,530 puan) tarafından
Neden kapatiyorsun ki hesabini 
(8,941 puan) tarafından
Bence de hiç gerek yok :/
Profil image (4,553 puan) tarafından
Bazen haklı olduğumuz halde haksız çıkıyoruz bu bir değil iki değil canım kaç defa linç yedim insan gibi uyarıyoruz kötü olan biz oluyoruz ha bazıları insanlıktan anlamadığı için sert dille uyarıyorum nasılsa yine kötü olan ben olacağım diye.  Sonuç olarak yine canı sıkılan ben oluyorum valla
(8,941 puan) tarafından
Ben neler neler duydum. Kendini doktor sanıyorsunlar, doktordan iyi mi bileceksinler, iki makale okuyup kendini bir şey sanıyorsunlar, biz hep su içtik, pirinç unu yedik, bize bir şey olmadıcılar. 3 senedir neler neler. Her defasında cehalete hayret ederek okudum. Bana şu sitede bir öğretmen bilimsel araştırma okumayla bir sonuca varamayacağımı bile söyledi. Okumayı kötüleyen öğretmen gördü bu gözler :) Benim buradaki motivasyonum, bilmeyen tek bir anne bile doğru bir bilgiyi öğrense kar. Bir çocuk bile saçma sapan beslenmekten kurtulsa seviniyorum. Bizim için kıymetlisin, bence bir daha düşün. Senin bilgilerinden mahrum kalmak istemeyiz.
Profil image (4,553 puan) tarafından
O kadar haklısın ki zaten buradaki amaç birbirimize yardımcı olmak ama işte bazen böyle sorunlar anlık üzüntüye öfkeye sebep olabiliyor. Dediğini tekrar düşüneyim düşüncelerin için çok teşekkür ederim
(3,530 puan) tarafından
Aman bosver canim ya ne gerek var. Bende zamaninda kapatmıştım. Sonra yine açtım. Gercekten gereksiz insanlar için boyle üzülmeye değmiyor. Yani başkasından kaynakli ne gerek var kapatmaya hesabi.. Yani evet burada yardımcı olmak amacımız ama değecek insan var değmeyecek insan var. Bazen böyle insanlara gülüp geçmek en guzeli :)) burada belli kisiler var. Sizde onlardan birisiniz bence, kapatmak size kalmış bir durum ama değecek bir kisi ise kapatın. Yoksa gerisini bosverin.
tarafından
nasıl kapatılıyor lütfen detaylı söyleseniz
(8,941 puan) tarafından
Admine özel mesaj atmanız gerekiyor.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 117 göst.
18 Ağustos 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 503 göst.
29 Şubat 2024 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Redgf35 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 223 göst.
16 Şubat 2024 Doğum Sonrası Anne kategorisinde 555Nazire (911 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 354 göst.
13 Şubat 2024 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Redgf35 (40 puan) tarafından soruldu
...