0 oy
157 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (54 puan) tarafından
16 aydır hep emerek uyuyan kızım memeden başka yerde uyuduğu sayılıdır artık kendi saglık sorunlarım  var tedaviye başlamam lazım nasıl ayıra bilirim ayırınca nasıl uyutcam asla beşiğinde yatmıyor ve sallanmayı sevmiyor.. 
Bebek Ayı 16

2 Cevaplar

0 oy
(1,065 puan) tarafından
4 gun sinra benimki 15 aylik olacak birbucuk iki ay sonra yani 16 bucuk 17 aylkken bende ayiracam . Sabirtasi aldim bakali iseyararmi.

Kizimi 22 aylikken ayirmistim memeden kirmizi oje ve siyaha goz kalemiyle biyamistim bi sabah uyandi eg oldu uf oldu falan deyip kucagimda pispislayarak uyuttum. . Hep memede uyurdu. Gece uyandi isigi actik baktik hala boyali. Ertesi sabah oyle . Daha da sirmadi 24 satte unuttu memeyi. Uykuyu kucakta piislayarak uyuttum. Bir ay sonra birden kendisi yatagina yatmak istedi. Onu yatirdim ben yaninda bekledim oturdumda. Bi on ay kadar da oyle devam etti. Zaten 3 yaslarina geldi o sirada. Ben icerdeyim seslenirsen bana hemen gelirim yanina dedim yatirdim ciktim odadan oyle alisti. Ama iste uf ten  eg den anliodu kizim 22 ayken. Oglan birkac aya anlarmi ne olur durum bilmiyorum
(54 puan) tarafından
Aynen bende siyaha boyadım rimelle e diyo kendisi agzına almıyo ama az önce dışardaydık uyumuştu kucağımda parkta beşige binerken şimdi eve geldik uyandı nasıl uyucak bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(763 puan) tarafından
Ben 15 aylıkken bıraktım. Ama azaltarak yaptım, aniden kesmedim. Biz de sabah emmesini bırakmak zor olmuştu. Sizinki akşammıl. O yüzden önce gün içini keserseniz, en son gece emmesini. Maalesef başta çok zorlayacak, ağlayacak ama kesinlikle kararlı olmalısınız. Mutlaka oyalamaya çalışın. 
(54 puan) tarafından
Şuan baya aglıyo bakalım nolacak birde gece gündüz ikisini de kesmek istiyorum
(763 puan) tarafından
Birden kesmezseniz ikiniz için de daha iyi olur. Hem mastit olmazsınız, hemde bu kadar sevdiği bireyden aniden mahrum bırakmak onu da yıpratır. Önce kolay olanından başlarsınız. En son uyku öncesini keserseniz daha rahat olur.
(54 puan) tarafından
İlk önce gündüzden deniycem galiba çok yıprandı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 295 göst.
10 Eylül 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Nrsleylül (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 281 göst.
17 Ocak 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Elif.m.05 (577 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 371 göst.
...