0 oy
177 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (163 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar bebegim 28 gunluk oldu bugun cok zor bi surec yanliz buyutuyorum babasiyla birlikte tabi ama esler ne kadr evde.kalabiliosa o kadr malum . Hùngùr hùngur agladim hep caresizlik cok zor oluyormus .ama  son iki gundur dedimki kndi kndime bu cocuk hep bole klmicak elbet buyucek degisicek  . Kabulleniosun yani o zor saatlere uykusuzulga .bi sekilde gunler gecio. Ara ara daraliorum bunaliyorum ama Rabbim inanin dinlendirio .bide anne stres ypmicakmis onu farkettim .cocuk hemn hissedip etkilenio:) varsa ekleyip devam etmk isteyen yorumlra buyrun kizlar
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(100 puan) tarafından

İlk zamanlar uykusuzluk had safhada olduğu için zaman  geçmeyecek gibi gelse de çok hızlı ilerliyor.:) Bebeğim 4 aylık olmak üzere ve alıştık. Büyüdükçe farklı olaylar olacak her yeni durumda bunu nasıl aşarım nasıl sabır ederim diyoruz ama geçiyor yine. Allah sağlık sıkıntısı vermesin gerisi çok şükür sabırla ilerliyor. Gülücükleri görünce inanın herşeyi unutuyor insan. Yani demem o ki.. Güzel günler hepimizi bekliyor <3 şimdiden size tavsiyem nasıl oyalarım oynatırım diye düşünün oyuncak almadıysanız alın oyun halısı alın bizim aylarda çok iyi oluyor :)

-Reklam-

İlgili sorular

...