0 oy
178 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (165 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bi ara memeden çekince uyanıyordu bir kaç gün düzeldi. Dün geceden beri tekrar başladı memeden çektiğim an ağlıyor uyanıyor kafayı yicem mal gibi koltukta emziriyorum kalkamıyorum yerimden akıl verin 
Bebek Ayı 17 günlük
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(385 puan) tarafından
Bi sikinti olmazsa aglamaz canim bebek ya gazi vardır ya tuvalet yapsmiyordur ya hastadır bebeğini anlamaya calismalisin onu cozmeye calisman lazm bndecilk zamanlar anlayamıyodm zamanla anlamaaya basladm sakin kalip onu anlamaya calisman lazm nedn agladigini neden bunu yaptigini 
-Reklam-
0 oy
(40 puan) tarafından

Henüz çok küçük bebeğin bu dönemler sürekli memede kalmak istemesi normal ama doydugundan emin olmalisin. Bu kadar küçük bebekte gaz olmaz ancak açsa ağlar .

İkinci sebepte memede kendini güvende hissetmesi. Şuan bildiği tek şey emmek. Mümkün olduğunca sabırlı olup memede istediği kadar kalmasına müsade etmelisin. Zamanla azalacak bu durum merak etme. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 195 göst.
12 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hazal.16 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.
...