0 oy
136 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (11 puan) tarafından
Nerdeyse 2 haftadır kabızlık sorunu var zeytin yağını her yediğine katıyorum kayısı şeftali püreleri veriyorum bol bol geçer gibi oluyo fakat yine başa dönüyoruz sebebi ne olabilir 
Bebek Ayı 11 aylık

4 Cevaplar

0 oy
(9 puan) tarafından
Ben çocukların ikisinde de aynı kabızlık sorunu yaşadım ve devam ediyor sürekli ilaç vererek kabızlığı önlüyorum bunun için önce bir doktorunuza danışın ilaç verecektir devam ederse başka bir yol önerebilir ben wellcare konropass adlı ilaçta çare buldum eczaneden de alına bilir ama ben Hepsiburada yada n11 den getittiriyorum daha uygun eczaneye göre çok kabizsa iki paket gece mamasina katıp içiliyorum normalde de iki üç günde tek paket olarak veriyorum öyle çok geçmiş olsun 
-Reklam-
0 oy
(144 puan) tarafından
Bizimki kan ilacindan kabız olmuştu çok değiştirdim yinede gecmedi akşam üzeri yatarken felan veriyordum annem bide sabah ver dene dedi bende öyle denedim sabah verince kabizligi geçti. Sizin gibi çok şey denedim püreler yağlar ama olmuyor geçmiyor sizinkide belki kan ilacindandir.
0 oy
(69 puan) tarafından
Zeytinyağını meyve püresine koyup deneyin ben öyle çare buldum. İçinde iyice yok olacak kadar karıştırmayın yağı biraz belli olsun.
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Bizdede geçmeyen kabızlık vardı. Doktor dulcosof önerdi. 1 ay düzenli kullandık kabızlığı tamamen geçirdi. Kaç aydır kullanmıyoruz da bıraktık şükür düzeldiği için. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 271 göst.
0 oy
2 cevap 156 göst.
0 oy
3 cevap 202 göst.
12 Temmuz 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde eminekilinc (34 puan) tarafından soruldu
...