0 oy
190 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından kapalı
 Lütfen acil cevap verin!

 

Bebeğim çok zorlanıyor. Kaç gündür uyumakta da güçlük çekiyorum. Maflor damla aldık ama bebeğim verdiğimde kusuyor. Nasıl verebilirim? Bir de Maflor damla kullananlar faydasını gördünüz mü? 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(6 puan) tarafından
Maflor damla daha cok kabız yapıyor. Ben biogia ve vicol kullanıyorum. Benim bebegim de çok gazlı bebek ancak bunlardan fayda gördüm. Vicol damlada kimyon yagi var gazını çıkarmaya cok faydası oluyor. Biogia da kakasını yapmasını sağlıyor. Düzenli kullanmak gerek tabi.
(9 puan) tarafından
Ben doktor önermeden aldım eczacı bu en iyisi demiş eşime. İnşallah maflorun bize faydası olur. Üzerinde kabıza ve ishale iyi geleceği yazıyor ama bilemedim şimdi
(6 puan) tarafından
Maflor bizde aldık daha kotu gaz sancısı oldu. Maflor genelde ishal durumunda iyi geliyor. Vicol ve biogia kullan. Biz cok gaz damlasi denedik. Bu ikisinden fayda geldi. Uykusu da daha uzun süre olmaya başladı.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 478 göst.
23 Eylül 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Mer (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 892 göst.
0 oy
9 cevap 603 göst.
0 oy
11 cevap 1,209 göst.
...