0 oy
408 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (41 puan) tarafından
tarafından kapalı
anlattığım için çok utanıyorum nasıl anlatıcam kaç saattir düşünüyorum eşimin 2 gün önce telefonunu aldim ve yabancı kızlarla mesajlastigini gördüm zaten ilk mesajı gördüğümde direk çıldırdım ve tartışmaya başladık kendisi bana arkadaşının yüklediğini anlattı şimdi gene bakıyorum telefona bi baktım ki arkadaşınin yüklemesi değil ocaktan beri kendi yükleyip başkalarına mesaj ayıp fotoğraflar gönderip  bana o gün tek konuştum diye soyledi ama o gün konuşmamış sadece bugün bakıyorum farklı çıplak resimler falan göndermiş bebeğimle ortada kaldım resmen annemle babamda ayrılmak üzereler benim evimde kalıyorlar şuan yaşadığım durumun şokundayim. Bide ilk gün gördüm oturup konuştum güzel güzel anlatıyor hata yaptım falan diye 6 senedir geçmişimiz var yaptığı rezilliğe bak şuan bu durumda napicam ben bilmiyorum inan kafam durdu kendimi ilk kez bu kadar rezil hissediyorum  napicam bilmiyorum bebeğim daha 3 aylık bile olmadı.
notu ile kapatıldı: Sohbet bölümüne yazarsanız sevinirim anlayışınız için teşekkür ederim

7 Cevaplar

+4 oy
(613 puan) tarafından
Senin utanacağın bir durum yok, üzme kendini.doğumdan sonra özellikle lohusalık döneminde cinsel hayat duruyor neredeyse.sonrasında da bebekle yaşamaya alışmak, yorgunluk filan derken cinsel hayatı düzene koymak çok zor oluyor.eşinin yaptığını doğru bulmuyorum kesinlikle, ama benzer bir durumu yaşıyorsanız, ailenin sizde kalması ve bu süreç muhtemelen onu etkilemiş ancak sorunu çözmek yerine kolaya kaçmayı tercih etmiş.ne yapman gerektiği konusunda birşey diyemem, inşallah en doğru kararı verirsin.önerebileceğim şey açık açık ve birbirinizi dinleyip anlamaya çalışarak konuşmanız.sert tepkilerle karşılaşmak istemediği için eşin konuşmaktan kaçıp doğruyu söylememiş olabilir.yaptığı çok yanlış kesinlikle yanlış bir tercih bana göre.ancak erkekler hamilelik ve doğum sonrası sürece bizim gibi kolay adapte olamıyorlar, özellikle cinsel ihtiyaçları ve hayatınız konusundaki değişikliğe uyum sağlamaları zor olabiliyor. sen de lohusalık döneminde bebeğin ihtiyaçlarını karşılamak, ev düzeni vs derken yorgun ve uykusuz oluyorsun ve ister istemez ilişkinize eskisi gibi özen gösterememiş olabilirsin bu çok normal.Kesinlikle ön yargısız konuşun ve birbirinizi anlamaya çalışmak için dinleyin, savunmak veya cevap vermek için değil.bu konuşmayı da ikinizin sakin olduğu bir zaman yapın ne yapacağınıza sonrasında karar verirsiniz.inşallah en kısa sürede atlatırsınız.
-Reklam-
+3 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Canim oncelikle Allah sabir versin sana. Cok cok zor bir durum. Her insanin mizaci farklidir tabi, sen nasil hareket edersin bilemem, şöyle yap diyemem. Ama ben, buyuk konusmak istemem fakat kesinlikle kabul edemem boyle bir seyi. Hem sen oncesinde konusmussun fakat arkadasim yaptı diyip yanlis anlama ama ***** yerine mi koymaya calisiyor?! Yok erkegin cinsel ihtiyaci, yok şu yok bu. Banane canim. Cocuk yapmasaydi o zaman. Bunun boyle olacagi belliydi. 

Cumlelerimi yazarken o kadar dikkat ediyorum ki, yazip yazip siliyorum sinirden.

Ben olsam heralde ailemin durumuna gore bir yol cizerdim. Bosaniyorlarsa bosansinlar. Annemle bi eve cikar cocugu ona birakir calisirdim.

Bir de yanlis anlamazsan, niyetim asla ve kat'a kimseyi incitmek degil ama iste bu tarz konulardan dolayi hep diyoruz ozellikle kiz cocuklarini okutun diye. Ekonomik bagimsizlik o kadar onemli ki. Erkek her yere girer calisir. Ama kadinlar o kadar ozgur degil ne yazik ki. Kendimizi gelistirmemiz, erkeklere muhtac olmamamiz lazim. Muhtac olmayalim ki gerektigi yerde, ne yaparim ne ederim diye dusunmeden vurup kapiyi cikip gidebilelim.

Yanlis anlama sakin, sana hemen bosan demiyorum. Nihai karar senin. 

Kendini cok yipratma ama. Bebegin de etkilenmesin :(
(41 puan) tarafından
Yorumun için teşekkür ederim evet dediğin gibi bir kizin bayanın okul okuması çok önemli ben zaten mezunum iş bulmam çok kolay ama meshepden dolayı aileler anlaşamadı ve zar zor ikna edip evlendik ben bu konudan dolayı ortada kalmis hissediyorum çünkü herkez bana söyledi yani su şekilde eşim benimle konuştu anlattı ve normalde asla böyle biri değil soruyorum neden yaptın bilmiyorum diyip ayaklarına kapanip yalvarıyor ben sensiz yapamam bir daha yaparsam ne istersen yap dedi bende aileni çağır anlat yaptığın rezilliği bitti artik dedim çözüm ayrilikmi nolursun bi şans ver yaptığım serefsizligi nasıl anlatayım seni nasıl bu duruma dusurdum inan bilmiyorum falan diyor
Profil image (2,520 puan) tarafından
Canim ama sizin meselenizin mezheple alakasi yok ki. Karakter meselesi. Boyle bir ayibi şu mezhep yapar bu yapmaz diye bir sey yok. Kisiyle alalali...
Barisip barismamak senin bilecegin is canim. Bundan sonra ne olur, nasil olur, bir kere yapan bir daha yapar mi, el ustunde mi tutar.... yasamadan kimse bilemez sanirim.
Ama eger orta yolu bulma dusuncesindeysen esinin yaptigini anlatma bence ailesine. Anlatma ki sana mahcubiyeti hic bitmesin hep aklinda olsun, anlatma ki ailesi de sirt cevirip gerginlik ortam gerginligiyle sana yuz cevirmesin. Cunku eger devam etmeye karar verirsen kendi yaptigi yanlisi unutup bunu herkesin biliyor olmasindan dolayi seni suclu tutar. Yani en azindan ben boyle dusunuyorum.
Neye karar verirsen ver umarim en hayirlisi neyse o olur..
+1 oy
(5,307 puan) tarafından
Senin utanacagin bir sey yok canim. Hadi yapti diyelim keske bahaneler uydurmasaymis, acik acik yaptim ve eger pismansa pismanim deseymis. Yalan soylemesi iyice guven kirar, demek ki bu adam basi sıkıstikca yalana basvuruyor. Kendini ortada kalmis hissetme, bir suru insan ayriliyor, neden ortada kalasin? Annen ve baban da ayriliyorlarsa -madem ayriliyorlar neden ikisi de sende onu anlamadim- gerekirse sen de bir tanesiyle gider yasamaya baslarsin bebeginle. Calismiyorsan da catir catir nafaka alirsin bebegin icin. Baska bir yorumda birisi yok erkekler adapte olamiyor, cinsel ihtiyac bla bla demis. Biz cok mu kolay adapte oluyoruz? Bizim ihtiyaclarimiz erkeklerden daha mi az? Bunlar bahane degil. Otur konus esinle sakin sakin. Yalan soylemeye devam ederse dinlemene bile gerek yok, seni de ***** yerine koymasi hos degil. Dogru duzgun anlatirsa o zaman karar senin, ister ben kendime yediremem der ceker gidersin, ister bebegim kucuk der tekrar denersin. Ama tekrar denerim dersen muhakkak bir evlilik danismanina gidin derim
0 oy
(333 puan) tarafından
Canim Allah yardimcin olsun ne denir bilemedim yani yasadigin sey zor 
0 oy
(347 puan) tarafından
Kotu olmus canım ya allahım yardımcın olsun güven yıkılması çok kötü bisey ailene anlat eğer istemiyorsan onlarda boşanmasınlar senin icin
(101 puan) tarafından
Utanacak biri varsa bence o da eşiniz.. Neden böyle bişey yaptığını sordunuz mu.. Sonuçta ortada bir bebek var.. Zor bir durum tahrib kolaydır yapmak zordur.. Bir aile kolay kurulmuyor.. Bence bu durumu kendi eşinizle konuşun...
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. aynı şey benim başıma gelse kan beynime sıçrardı heralde napardim hiç bilmiyorum. senin hiç bir suçun olamaz eşinin ayıbından utanma sen bebeğinleyken onun yaptığı yanlış. aynı şeyi bi kadının yapması düşünülemez bile ama erkek olunca yorumlar farklı oluyor umarım senin ve bebeğin açısından iyi olan olur.
0 oy
(98 puan) tarafından
Insanlar o kadar kötü olmuşlarki Allahın emanetine hıyanet ediyorlar.  Kadın erkeğe Allah'ın emaneti. Onun için annenden babandan yuvandan kardeşlerinden ayrılıyorsun. Ama o annesinin karşısında 5 yaşındaki çocuk olmaktan vazgeçmiyor ne dese körü körüne inanıyor. Karşısındakine bi zamanlar deli gibi aşık olduğunu uyutup ****** muamelesi yapıyor . Ezmesi dövmesi küfürü bela okuması.. Sanki bu dünyaya bunlar için gelmişiz gibi. Herşeyi kendilerine hak görüyorlar. Kendileri aldatır çıplak resim atar bırlıkte bile ola bilir bi kadınla. Ama kadın onu boşayamaz başkasıyla düzgün biçimde evlenemez.  Tek doğru onlar. Kaynanalar ise tövbe haşa Allah.  Melekler ona bilgi verirler gelinle ilgili.  Hahaha buna inananlar var :) ?!! Yani hırsız gibi gelinin odasını karıştırmaz eşyalarını çalmaz. Biribirini seven iki insanı ayırıp bi yuva yıkar . Ömür boyu mutsuz yapar onları. Allaha havale et o yardım etsin sana. Yanlış anlama ama ya ömür boyu çekiceksin yada kalicaksin. Sana onu  yapan adam düzelmez kundaktaki bebekten utanmaz senden utanmaz kimseden utanmaz erkek çünkü o.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 126 göst.
0 oy
8 cevap 178 göst.
0 oy
8 cevap 276 göst.
26 Ağustos 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Edaturk (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 393 göst.
...