0 oy
444 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (51 puan) tarafından
Bebegim yeni dogdu kizlar sutum cogalmasi icin ne yemem lazim onerilerinizi bekliyorum 
Bebek Ayı 0

8 Cevaplar

0 oy
Profil image (4,556 puan) tarafından
Sağlıklı ve dengeli beslenin bol su için biraz toparlaninca günlük yürüyüşler yapın yeterli.  Anne sütünü iki şey etkiler en önemlisi strestir siz stres yapmadıkça sütüm yok sütüm az gibi seyelr düşünmedikce sorun yaşamazsınız. İkinci önemli şey ise bol bol emzirmek. Ne kadar çok emerse o kadar çok süt üretimi olur. Bol bol emzirin doğru emzirin hemşirenizden yardım isteyin birinden hemencik  diğerine geçmeyin ya da biri bitsin diye uğraşırken saatlerce tek göğüste de kalmayın zamanla zaten alisacaksiniz diğer goguse ne zaman geçeceğinizi otomatik ayarlayacaksiniz. Her türlü besini tüketin ama aşırı karbonhidrat, yağlı ve şekerli besin olmasin onları ayarlı tüketin. Bol yeşillik bol protein en önemlisi bol kalsiyum tüketin. Emiyor diye İki kişilik yemenize gerek yok ayarında yemek yiyin yeterli :) 
-Reklam-
0 oy
(390 puan) tarafından
Annem bana kuru üzüm hoşafı, elma hoşafı yapmıştı . İki üç gün üst üste içmiştim ve aniden gelmişti sütüm. Bir deneyin isterseniz 
0 oy
(40 puan) tarafından
Ben klasik seylerin yaninda semiz otu ve dereotu oneririm bans etki ediyorlar
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Ozel bisey yemeye gerek yok. Iki cocuk emzirdim ilkini hatta 27 ay emzirdim, ikinci 3,5 aylik. Hic oyle ozel bisey yemedim. Ilkide topac gibiydi, ikinci de oyle. Bol su, bol bool emzirme, dengeli beslenme ve dinlenme inan cok cok arttiriyo. Bir de stres yapmayin tabiki.
0 oy
(2 puan) tarafından
Kesinlikle saçma sapan şeyler yiyerek boşuna kilo alma hiç biri süt getirmiyor öncelikle sütünün yettiğine inan ve bol bol su iç ve momstok mother çayını mutlaka al
0 oy
(52 puan) tarafından
Tam mevsimi beyaz üzüm inanılmaz süt yapar.Dereotu ve hurma tüketin.Bol su için 
0 oy
(311 puan) tarafından
Lacmix al eczaneden pahalı biraz ama çok etkili. Bide bestlak damla
0 oy
(20 puan) tarafından
Kesinllikle dere otu yiyin her gün ve bol bol rezene için düzenli rezene içiyorum 2 haftadir ve maşallah sütün birebir arttı günde iki üç defa kıyafet değiştirmek zorunda kalıyorum rezene hem gaz için hemde süt için çok etkili bir şey günde iki bardak rezene iciyorum sütüm azdı diye mamaya başlamıştık ama iki gündür bir defa mama verdim tek göğsünden 150 ml süt sagdim bu gün şimdi de çok sütum olduğu için tazyikli atıyor ve bebeğim huzursuzlanip memeyi almiyordu sagdigimda çok tayzikli olduğunu fark ettim o yüzden tutmuyormus megersem ama sağıp biberonla veriyorum bı şekilde devam ederse mamayı birakicaz gibi  o yüzden size en büyük önerim bol bol rezene içmeniz ki sağlıklı beslenmedigim halde sütüm çogsldi et balık gibi şeyleri tüketmeyen biriyim düşünün ki böyle bir anneden tek göğusten 30 dakika da 150 ml süt sagabildim 3 saat arayla 120 130 gibi devam edip sagdim hep..  

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 396 göst.
16 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Kadireymen (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 223 göst.
21 Ağustos 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Samet_nur (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 299 göst.
0 oy
2 cevap 276 göst.
30 Ekim 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Glcn (116 puan) tarafından soruldu
...