0 oy
319 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (84 puan) tarafından
28 aylık oğlum çok sınırlı ve inatçı. Hadi inatciligini anlıyorum ama bu sinir nedir ya? Oyun oynuyor atıyorum oyuncaklarini odasından salona getirecek kucağına topluyor koridorda elinden biri düşsün hepsini ağlayarak yere fırlatıp sonra kendini yere atıp bağırıyor . Veya yemek yiyor cataldaki makarnanın biri düşsün tabağı döküp yüzüme bakıyor dün kendi ev terligini giymiş ayağında terlik varken benimkini de giymek istiyor olmuyor doğal olarak saçma sapan bişey ona da ağladı bir de koca herif gibi bağırıyor resmen yanından ayrilamiyorum yanlış bişey yapıp sinirlenmesin diye ne olacak böyle ya zaten bezini kirletince benim için korku filmi başlıyor yediğim tekmelerin haddi hesabı yok altını değiştirirken . Geçer mi bu dönem veya normal mi

2 Cevaplar

0 oy
(965 puan) tarafından
Çok zormus canm ama sürekli konuşman lazım tuvalet eğitimini hiç denedin  mi 
(84 puan) tarafından
Yok canım kreşe gidiyor kreşe sorduğumda erken daha dediler . Konusamadigi için mi bu kadar sinirli diye düşünüyorum
(965 puan) tarafından
Ben kızımı o zamanda alıştırmıştım canm kendini rahat ifade edemiyor mu
(84 puan) tarafından
Yok canım nerdee ağlayarak ifade ediyor yani çiş kaka falan dese direk başlarım
(965 puan) tarafından
O zman sen soylet kelimeleri canm kukulinin şarkısını da dinlet benm kızımda demezdi ama ben sürekli o kelimeleri soylettim sonra alıştık
-Reklam-
0 oy
(9,165 puan) tarafından
"yanından ayrilamiyorum yanlış bişey yapıp sinirlenmesin diye" bunu yaparak bu huyunu desteklemiş oluyorsunuz.. Dönüp gidip işinize bakın.

Benim mesela yolda giderken oluyor bir inat ve oturuyor yere.. Kalk demem, hadi demem, kızmam.. Yanımda biri varsa onunla sohbet ederim.. Yoksa sağa sola bakarım.. Yüzüme bakar gülerek kalkar. Yüzüme bakar hadi gidelim annecim derim. Bu tutumun süreleri kısaldı mesela. Geçen gün yine yolda yaptı başka bir anne gördü ve bu kadarcık mı dedi.. Değildi ama ilgilenmediğim ve kızmadıgim için azalıyor süresi. 

Evde zaten direkt ortam değiştiririm. Gelip bacaklarıma sarılıp bağırır ağlar vs. Ben işime devam ederim. Sonra susar anneeeee diye sarılır. Bende ona sarılırım. 

Yaptığı şeyin önemli olduğunu, ve dikkatinizi çektiğini anlarsa geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 424 göst.
0 oy
3 cevap 166 göst.
29 Şubat 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Haticegndgms (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 642 göst.
0 oy
10 cevap 290 göst.
22 Kasım 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Hmzftmnr (140 puan) tarafından soruldu
...